mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Viking Gulvservice er din garanti for en professionel gulvarbejde og malerarbejde!

Hos os går pris og kvalitet hånd i hånd.

+45 78 75 03 07

Bestil tilbud her!

Lad os varetage din spartling af væg

En korrekt spartling af væg er nødvendig for skabe de bedste betingelser for det efterfølgende arbejde. Derfor skal spartling udføres med ekspertise og præcision. Lad os stå for din spartling af væg, så kan du både spare tiden og opleve et perfekt resultat.

En spartlet væg er med til at forhindre ujævnheder, huller, buler og skygger. Derved opnår du det bedste slutresultat når væggene efterfølgende males. Du vil takke dig selv for at spartle væggene fremover, når væggene stadig står smukt efter flere år. Vores veluddannede medarbejdere kan sørge for, at din spartling udføres i kvalitet.

Spartling af væg pris

Hos Viking Gulvservice mener vi, at alle skal have råd til godt håndværk. Derfor tilbyder vi en spartling af væg til attraktiv pris. Vi tilpasser prisen efter dit projekt og behov, så du er sikret den mest retfærdige pris. Du er derfor velkommen til at kontakte os allerede i dag med dit projekt, så vender vi tilbage med et godt tilbud.

Vores mange års erfaring i spartling af vægge sikrer også dig et effektivt og samtidig hurtigt besøg fra vores medarbejdere samt de perfekte resultater. Derfor kan vi tilbyde gode priser på vores services. Vi sørger for at dine vægge er glatte og har det bedste grundlag for den efterfølgende behandling. Vi benytte kun kvalitetsmaterialer og dygtige medarbejdere, så du kan trygt overlade dit projekt til os.

Kontakt os for et godt tilbud

Kontakt os allerede i dag, så vender vi tilbage med et godt tilbud på din opgave. Det kan ofte betale sig at finde erfaren hjælp til spartling af vægge. Ring til os på 78 75 03 07 eller skriv en mail på gm@vikinggulvservice.dk, så finder vi en attraktiv pris. Du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.