mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Lakering af gulve

AFSLIBNING OG EFTERBEHANDLING FRA KUN 110 KR. PR. M2.

Hos os går pris og kvalitet hånd i hånd.

BESTIL TILBUD HER!

+45 78 75 03 07

Vedligeholdelse af gulve er vigtigt, hvis du gerne vil holde dit gulv modstandsdygtigt og smukt i mange år. Har du eksempelvis et trægulv, kan regelmæssig vedligeholdelse være med til at forlænge gulvets levetid. Med lakering af gulve kan du give dine gulve et stærkere overflade, som beskytter dine gulve mod slitage.

Et trægulv kan have en lang levetid, hvis det blot bliver afslebet og/eller afhøvlet og lakeret efter behov. Lakering er praktisk i rum med trægulve, hvor der kan være meget slitage. Hos Viking Gulvservice tilbyder vi lakering af gulve hos både private og erhverv. Vi sørger for, at dit gulv bliver flot som nyt.

Til lakering af gulve gør vi brug af to typer af lakbehandling. Vi gør brug af enten naturlak eller hvid lak. Naturlakken giver gulvet en overflade, hvor træets naturlige udseende kommer til livs. Den hvide lak giver dit gulv et lysere og mere hvidt udtryk, uden at træets struktur bliver mindre synligt. Fælles for begge lakeringer er, at det er nemt og let at rengøre gulvet med vand og sæbe.

Lakering af gulve pris

Har du brug for professionel lakering af gulve, så er Viking Gulvservice klar til at hjælpe dig. Vi har flere års erfaring med vedligeholdelse af gulve, og har dit gulv brug for en afslibning og lakering, så står vi gerne for dette.Er du interesseret i at vide mere om lakering af gulve pris, er du velkommen til at kontakte os eller indhente et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på +45 78 75 03 07 eller skrive til os på mail gm@vikinggulvservice.dk. Vi giver dig også gerne gode råd og vejledning til holdbar vedligeholdelse, samt hvilken type lakering af gulve, der matcher både dine egne og dine gulves behov.

Gulvafslibning i BallerupLakering af gulv

Husk at gulverservice er fradragsberettiget, hvilket betyder at du kan fratrække hele beløbet i din skattemappe.
Når du skal fratrække dit håndværkerfradrag er det vigtigt at du betaler elektronisk, det vil sige at du overfører fra din bankkonto til Viking Gulvservices bankkonto, ellers er det ikke muligt at gøre brug af håndværkerfradraget. Et håndværkerfradrag udgør 33% af den samlet regnings pris.