mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

FORÅRS TILBUD – SPAR OP TIL 10% RABAT – KONTAKT VIKING GULVSERVICE HER.

Viking Gulvservice er din garanti for et flot og slidstærkt gulv.
Hos os går pris og kvalitet hånd i hånd.

+45 78 75 03 07

Bestil tilbud her!

Maling af træværk

Hos Viking Gulvservice er vi eksperter i mere end blot gulve. Vi kan også stå for maling af dit træværk, så det kommer til at stå som nyt. En maling af træværk bidrager både til udseendet, men også holdbarheden af træværket. Kontakt os allerede i dag, så sørger vi for at male dit skur, facade, hegn eller lignende.

Vores malermestre er veluddannede og eksperter i maling. De sørger for et perfekt slutresultat udført med den rette maling og materialer. For os er det vigtigste, at du som kunde er glad og tilfreds med resultatet.

Maling af træværk pris

Det behøver ikke være dyrt at få malet træværket. Vi udfører gerne din maling af træværk til en attraktiv pris. Vi har ikke faste priser, men giver til gengæld et personligt tilbud på dit projekt. Derved er du sikret den bedste pris. Uanset om du står med en lille eller stor opgave, så udfører vi den med glæde.

Du er altid velkommen til at kontakte os, så giver vi en pris hurtigst muligt. Benyt vores kontaktformular, så er vi sikre på at få alle de nødvendige oplysning for at kunne give dig den billigste pris.

Med mange års erfaring kan vi stå for både dit indendørs og udendørs træværk. Vi er eksperter i maling og sørger for at finde den mest velegnede til dit hus. Vi kan eksempelvis stå for:

  • maling af vægge
  • maling af lejligheder
  • maling af facader
  • maling af rækværk
  • maling af boligforeninger

Modtag et godt tilbud

Giv os et kald på 78 75 03 05 eller send en mail til gm@vikinggulvservice.dk, så sender vi et godt tilbud på dit projekt. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden, så er du sikker på at oplyse alle nødvendige informationer for det bedste tilbud. Vi sørger for at sende en dygtig malermester, der maler dit træværk med et smil.