mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Afslibning af trappe

AFSLIBNING OG EFTERBEHANDLING FRA KUN 110 KR. PR. M2.

Få et uforpligtende tilbud

+45 78 75 03 07

 

Afslibning af trappe

 

Vi giver din trappe et nyt liv

Synes du at din trappe er begyndt at se slidt og gammel ud? Afslibning af trappe er løsningen.
Det kan være en rigtig god investering at få slebet og behandlet sin trappe, da resultatet taler for sig. En nyslebet og efterbehandlet trappe er både flot og elegant, og giver dermed et helt andet helhedsindtryk af din bolig.

Viking Gulvservice står klar til at hjælpe med at give din trappe det helt nye look. Vi har nemlig over 17 års erfaring inden for gulvbranchen. Vi går meget op i høj kvalitet ved udførelse af arbejdet og vi bestræber os derfor at give vores kunder den bedste service.

Slibning og efterbehandling af trappen
Det kan være svært at finde den rette efterbehandling til sin trappe. Men bare rolig, du er i gode og professionelle hænder hos Viking Gulvservice. Vi rådgiver dig om hvilken efterbehandling der passer bedst til din trappe og dine behov. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Vi støder ofte på spørgsmålet vedrørende hvordan man sliber en trappe. En trappe slibes på samme måde, som når vi sliber gulve (link til afslibning af gulve). Afslibning af trappe foregår på følgende måde:

  • Grov slibning / afhøvling af trappetrin: Dette er første step af processen. Vi starter med at fjerne alle rester af trappens eksisterende efterbehandling. Derudover, sørger vi også for at fjerne diverse ridser og pletter der måtte være på trappen.
  • Finslibning: Næste step i processen er finslibning af trappen. Med en finslibning af trappen sørger vi for at trappetrinene får en fin og glat overflade, således at efterbehandlingen opnår det bedste resultat.
  • Efterbehandling af trappen: I det sidste step af processen, påfører vi efterbehandlingen. Efterbehandlingen kan enten være: naturlak / hvidlak, naturlud / hvid lud, natur olie / hvid olie. Efterbehandlingen giver trappetrinene den bedste beskyttelse og det ønskede udtryk.

 

Pris på slibning af trappe

Det er vigtigt at vide, at prisen på slibning af en trappe kan variere fra trappe til trappe. Prisen på slibning af trappen beregnes ud fra flere parameter. Det kommer nemlig helt an på hvilken stand trappen er i, hvilken efterbehandling man ønsker, hvor mange trappetrin der er tale om, samt om trappetrinenes lodrette sider også skal slibes.

Viking Gulvservice er specialister når det kommer til afslibning af trapper og gulve. Vi tilbyder naturligvis også rådgivning i forhold til valg af efterbehandling, samt vedligeholdelse af trapper og trægulv.

Husk at gulverservice er fradragsberettiget, hvilket betyder at du kan fratrække hele beløbet i din skattemappe.
Når du skal fratrække dit håndværkerfradrag er det vigtigt at du betaler elektronisk, det vil sige at du overfører fra din bankkonto til Viking Gulvservices bankkonto, ellers er det ikke muligt at gøre brug af håndværkerfradraget. Et håndværkerfradrag udgør 33% af den samlet regnings pris.

Hvis du ønsker at høre hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os og få et tilbud på slibning af din trappe.

 

Ofte stillede spørgsmål

Gulvafslibning Frederiksberg