mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Spar lige nu op til 10% Rabat – Tilbuddet gælder frem til fuld ordrebog – kontakt Viking Gulvservice her.

Viking Gulvservice er din garanti for et flot og slidstærkt gulv.
Hos os går pris og kvalitet hånd i hånd.

Bestil tilbud her!

+45 78 75 03 07

Rengøring af hus ved fraflytning

En flytning kræver ofte meget tid og energi, så lad os stå for rengøringen af dit gamle hus, så du kan fokusere på det nye. Vi er vant til en bred vifte af services i danske hjem og vi varetager med glæde også din rengøring af hus ved fraflytning. Derved er du sikker på at efterlade et rent hus uden klager eller lignende. Kontakt os med din opgave, så vender vi tilbage med et godt tilbud.

Vores medarbejdere har mange års erfaring i rengøring af hus ved fraflytning og kan også varetage din opgave. Vi sørger for at der er rent og vores flytterengøring inkluderer bl.a.:

  • Grundig rengøring af bad, toilet og lignende
  • Fjernelse af kalk
  • Rens af hylder og skabe i køkkenet samt alle overflader
  • Støvsugning og gulvvask
  • Polering af spejle
  • Meget mere

Vi sørger for et pletfrit resultat, så kontakt os endelig med dine ønsker for en flytterengøring. Vi kan også stå for gulvbehandlinger, malerarbejde og lignende, hvis det ønskes.

Benyt os som rengøringsfirma Ballerup

Viking Gulvservice varetager mange opgaver og fungerer også som rengøringsfirma beliggende i Ballerup. Vi servicerer Ballerup og alle omkringliggende byer med professionel rengøring ved både fraflytning, privatrengøring og erhvervsrengøring. Vores medarbejdere har erfaring og kompetencer til at levere et tilfredsstillende og rent resultat hver gang.

Vi er vant til rengøring af både lejligheder, villaer, store huse, kontorer og meget mere. Står du med en flytning, så kontakt derfor os. Vi servicerer både private og erhvervskunder, så ingen opgave er hverken for stor eller for lille hos Viking Gulvservice.

Kontakt os for en billig flytterengøring

Det er ikke sjovt at bruge mange penge på en rengøring af hus ved fraflytning. Pengene skal hellere bruges på det nye hus. Lad os stå for rengøringen, så sørger vi for et ordentligt resultat til billige priser. Ring til os på 78 75 03 07, skriv en mail til gm@vikinggulvservice.dk eller udfyld vores kontaktformular, så sender vores rengøringsfirma i Ballerup et attraktivt tilbud.