mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Gulvafslibning Ballerup

 

TILBUD – AFSLIBNING OG EFTERBEHANDLING FRA KUN 107 KR. PR. M2.

Viking Gulvservice er din garanti for et flot og slidstærkt gulv.
Hos os går pris og kvalitet hånd i hånd.

BESTIL TILBUD HER!

+45 78 75 03 07

Din lokale gulvmand i Ballerup
Viking Gulvservice er din lokale gulvmand. Vi garanterer gulvafslibning, lakering og ludbehandling i den bedste kvalitet og med vores mange års erfaring står vi klar til at hjælpe dig med service i høj klasse i Ballerup og omegn.

Gulvafslibning i Ballerup – Vi er tæt på dig
Vores serviceteam og erfarne gulvmænd hos Viking Gulvservice er altid klar til at rykke ud til dig. For os er god service og kundetilfredshed i fokus, så uanset opgavens omfang er vi klar til at hjælpe dig med alt fra gulvafslibning til efterbehandling i Ballerup og omegn.
Vi er altid tæt på dig og kun et opkald væk fra at kunne hjælpe med alt fra gulvafslibning og gulvafhøvling til efterbehandlinger som oliebehandling, ludbehandling og lakering af gulve. Viking Gulvservice har over 17 års erfaring med Gulvservice i København og omegn.

Billig afslibning i Ballerup
Viking Gulvservice er dit gulvfirma til fordelagtige priser. Med gulvafslibning i høj kvalitet tilbyder Viking Gulvservice den bedste service indenfor mange typer gulvbehandlinger til lave priser i Ballerup og Storkøbenhavn. Med vores gulvbehandlinger til fordelagtige priser er du meget velkommen til at kontakte os til et uforpligtende tilbud. Vi hos Viking Gulvservice tilbyder dig alt fra afslibning af gulve til efterbehandling i topklasse, med vores mange års erfaring på området.
Vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig i dag og er din lokale gulvmand i Ballerup og omegn.

 • Hvad koster gulvafslibning?

  Prisen på en gulvafslibning afhænger af forskellige faktorer såsom: gulvets nuværende stand, antal kvadratmeter og gulvtypen.

 • Hvilke gulvbehandlinger findes der?

  Det kan være en svær beslutning at træffe når det kommer til efterbehandling af gulvet. Vi anbefaler altid at man sætter sig ind i de forskellige gulvbehandlingers fordele og ulemper inden man træffer en endelig beslutning. Du kan vælge følgende efterbehandlinger: natur lak / hvid lak, natur olie / hvid olie, natur lud / hvid lud og natur sæbe / hvid sæbe.

 • Fordele ved lakerede gulve?

  Der er flere forskellige fordele ved at vælge lakbehandling til dine gulve. Lak er en slidstærk efterbehandling, som gør at lakken beskytter dit gulv i lang tid. Derudover, er lakerede gulve er nemme at vedligeholde og rengøre.

 • Ulemper ved lakerede gulve?

  Der findes naturligvis også nogle ulemper ved lak. En ulempe med lakerede gulve er, at hvis der kommer dybere ridser i gulvet så kan dette ikke fjernes uden en afslibning. En anden ulempe ved lak er, at hvis lakken er gennemslidt så vil det være nødvendigt at slibe og lakere gulvet på ny.