mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Gulvafslibning Ballerup

Få et uforpligtende tilbud

Din lokale gulvmand i Ballerup
Viking Gulvservice er din lokale gulvmand. Vi garanterer gulvafslibning, lakering og ludbehandling i den bedste kvalitet og med vores mange års erfaring står vi klar til at hjælpe dig med service i høj klasse i Ballerup og omegn.

Gulvafslibning i Ballerup – Vi er tæt på dig
Vores serviceteam og erfarne gulvmænd hos Viking Gulvservice er altid klar til at rykke ud til dig. For os er god service og kundetilfredshed i fokus, så uanset opgavens omfang er vi klar til at hjælpe dig med alt fra gulvafslibning til efterbehandling i Ballerup og omegn.
Vi er altid tæt på dig og kun et opkald væk fra at kunne hjælpe med alt fra gulvafslibning og gulvafhøvling til efterbehandlinger som oliebehandling, ludbehandling og lakering af gulve. Viking Gulvservice har over 17 års erfaring med Gulvservice i København og omegn.

Billig afslibning i Ballerup
Viking Gulvservice er dit gulvfirma til fordelagtige priser. Med gulvafslibning i høj kvalitet tilbyder Viking Gulvservice den bedste service indenfor mange typer gulvbehandlinger til lave priser i Ballerup og Storkøbenhavn. Med vores gulvbehandlinger til fordelagtige priser er du meget velkommen til at kontakte os til et uforpligtende tilbud. Vi hos Viking Gulvservice tilbyder dig alt fra afslibning af gulve til efterbehandling i topklasse, med vores mange års erfaring på området.
Vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig i dag og er din lokale gulvmand i Ballerup og omegn.

Clear
Cache