mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Gulvafslibning Ballerup

 

Viking Gulvservice er din garanti for et flot og slidstærkt gulv.
Hos os går pris og kvalitet hånd i hånd.

BESTIL TILBUD HER!

+45 78 75 03 07

Gulvservice Ballerup – Din lokale gulvmand i Ballerup

Viking Gulvservice er din lokale gulvmand. Vi garanterer gulvafslibning, lakering og ludbehandling i den bedste kvalitet.
Med vores mange års erfaring står vi klar til at hjælpe dig med service i høj klasse i Ballerup.

Gulvafslibning i Ballerup – Vi er tæt på dig

Vores serviceteam og erfarne gulvmænd hos Viking Gulvservice er altid klar til at rykke ud til dig.

Hos Viking Gulvservice er god service og kundetilfredshed i fokus. Uanset opgavens omfang er vi klar til at hjælpe dig med gulvafslibning og efterbehandling i Ballerup.
Vi hjælper med gulvafslibning, gulvafhøvling og efterbehandlinger som oliebehandling, ludbehandling og lakering af gulve. Viking Gulvservice har over 17 års erfaring med Gulvservice i København og omegn.

Billig afslibning i Ballerup

Viking Gulvservice er dit gulvfirma til fordelagtige priser. Vi tilbyder den bedste service og kvalitet gulvarbejde til lave priser i Ballerup.

Kontakt os og få et fordelagtigt tilbud på gulvbehandling.

Vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig i dag og er din lokale gulvmand i Ballerup og omegn.

Gulvafslibning i BallerupLakering af gulv

Viking Gulvservice er en veletableret virksomhed beliggende i Ballerup, som gennem årene har leveret professionelle gulvbehandlinger til en bred vifte af kundetyper – blandt andet både virksomheder, private, offentlige instanser og boligforeninger.

Desuden er gulverservice 100% fradragsberettiget, hvilket betyder at du kan fratrække hele beløbet i din skattemappe.
Når du skal fratrække dit håndværkerfradrag er det vigtigt at du betaler elektronisk, det vil sige at du overfører fra din bankkonto til Viking gulvservices bankkonto, ellers er det ikke muligt at gøre brug af håndværkerfradraget. Et håndværkerfradrag udgør 33% af den samlet regnings pris.

Kontakt os via vores kontaktformular eller ring på telefon +45 78 75 03 07 for at få et tilbud på gulvafslibning i Ballerup.

 • Hvad koster gulvafslibning?

  Prisen på en gulvafslibning afhænger af forskellige faktorer såsom: gulvets nuværende stand, antal kvadratmeter og gulvtypen.

 • Hvilke gulvbehandlinger findes der?

  Det kan være en svær beslutning at træffe når det kommer til efterbehandling af gulvet. Vi anbefaler altid at man sætter sig ind i de forskellige gulvbehandlingers fordele og ulemper inden man træffer en endelig beslutning. Du kan vælge følgende efterbehandlinger: natur lak / hvid lak, natur olie / hvid olie, natur lud / hvid lud og natur sæbe / hvid sæbe.

 • Fordele ved lakerede gulve?

  Der er flere forskellige fordele ved at vælge lakbehandling til dine gulve. Lak er en slidstærk efterbehandling, som gør at lakken beskytter dit gulv i lang tid. Derudover, er lakerede gulve er nemme at vedligeholde og rengøre.

 • Ulemper ved lakerede gulve?

  Der findes naturligvis også nogle ulemper ved lak. En ulempe med lakerede gulve er, at hvis der kommer dybere ridser i gulvet så kan dette ikke fjernes uden en afslibning. En anden ulempe ved lak er, at hvis lakken er gennemslidt så vil det være nødvendigt at slibe og lakere gulvet på ny.