mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Gulvfirma København

 

Viking Gulvservice er din garanti for et flot og slidstærkt gulv.
Hos os går pris og kvalitet hånd i hånd.

BESTIL TILBUD HER!

+45 78 75 03 07

Viking Gulvservice er dit professionelle og erfarne gulvfirma i København. Vi tilbyder gulvlægning og vedligeholdelse, og så har vi tre års garanti på udført arbejde. Vi er et gulvfirma i København som går meget op i vores kunders tilfredshed. For os er kvalitet alfa og omega, og vi bestræber os derfor altid på at levere det bedste håndværk.

Vi er et gulvfirma i København med mere end 17 års erfaring. Vi tilbyder alt fra gulvlægning til overfladebehandling, gulvafslibning og gulvafhøvling. Vi tilbyder ligeledes vejledning i forhold til både gulvlægning og vedligeholdelse. Som dit gulvfirma i København garanterer vi, at du får et flot og slidstærkt gulv, som vil holde i mange år fremadrettet.

Har du brug for et professionelt gulvfirma i København, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt, og vi tilbyder altid en fair og billig pris og mødestabilitet. Vi kører ud for både private og virksomheder i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, og har du brug for vores services andetsteds, er vi også fleksible med det.

Professionelt gulvfirma Storkøbenhavn

Skal du bruge et gulvfirma i Storkøbenhavn til gulvlægning eller vejledning? Så er Viking Gulvservice dit gulvfirma. Vores mange års erfaring og hårde arbejde, er vores garanti for, at du får den bedste service og det bedste resultat. Uanset om det drejer sig om lægningen af et helt nyt gulv eller en afslibning af dit nuværende gulv. Hos Viking Gulvservice udfører vi aldrig et stykke arbejde, som vi ikke selv ville acceptere hjemme hos os selv.

Skal du have lagt et nyt gulv, eller har du brug for gulvbehandling, så er du velkommen til at kontakte os eller indhente et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på +45 78 75 03 07 eller skrive til os på mail gm@vikinggulvservice.dk.