mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

FORÅRS TILBUD – SPAR OP TIL 10% RABAT – KONTAKT VIKING GULVSERVICE HER.

Viking Gulvservice er din garanti for et flot og slidstærkt gulv.
Hos os går pris og kvalitet hånd i hånd.

+45 78 75 03 07

Bestil tilbud her!

Professionel maling af hus

Viking Gulvservice er ikke kun eksperter i gulvservice – vi tilbyder også maling af hus udført af erfarne malermestre. Vi tilbyder professionel maling af hus i størstedelen af Nordsjælland og Østsjælland. Vores malermestre rykker både ud til mindre huse og til den helt store villa. Uanset opgavens størrelse, garanterer vi et slutresultat i høj kvalitet

Vores malermestre er perfektionister, når det kommer til at male boliger, hvilket giver dig et perfekt resultat hver gang. Når vi har været forbi for maling af dit hus, så kan du være sikker på et resultat som holder i mange år.

Hvad koster det at få malet et hus?

Vi har ikke nogen faste priser, da vi ved, at alle kan have forskellige behov og ønsker. Vi vil altid sikre dig den bedste løsning til den billigste pris. Trænger hele husets facade til en god omgang maling eller har husets indvendige vægge brug for en kærlig hånd? Vi tilbyder altid et godt tilbud på maling af dit hus.

Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på hvad det koster at få malet et hus.
Vi sørger altid for at give vores kunder det perfekte resultat. Priserne på maling af dit hus er meget afhængige af, hvor meget arbejde der skal udføres. Vores priser varierer alt efter om det blot drejer sig om facade der skal males så det er billigere end hvis vi skal male også gavle, udhæng, underbeklædning og/eller vinduer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på maling af dit hus. Udfyld vores kontaktformular her på siden.
Du kan også ring til os på 78 75 03 07 eller skrive en mail på gm@vikinggulvservice.dk