mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Viking Gulvservice er din garanti for en professionel gulvarbejde og malerarbejde!

Hos os går pris og kvalitet hånd i hånd.

+45 78 75 03 07

Bestil tilbud her!

Få privat rengøring i København

Viking Gulvservice yder privat rengøring i København og omegn. Glæd dig til at komme hjem til et rent hus så ofte som du ønsker. Vi sørger for at få rengjort dit hus nemt og billigt med professionelle rengøringsfolk og med sikkerheden i top. Tøv endelig ikke med at kontakte os, vi leverer altid skinnende rene resultater i kvalitet.

Vores rengøringsfolk har mange års erfaring i rengøring for private hjem. De respekterer dine ejendele og dit private liv. Vores medarbejdere er venlige og imødekommende, så du kan trygt lukke dem ind i dit hjem. De er også fleksible og forstående, så ved specifikke ønsker til din rengøring, skal du blot oplyse dem.

Privat rengøring København pris

Vi sørger for privat rengøring i København og omegn. Vores pris varierer efter størrelsen af dit hus, og hvor hyppigt du ønsker rengøringen udført. Vi kan dog garantere et godt tilbud på din private rengøring af boligen. Vi mener, at alle skal have råd til rengøring af kvalitet, så derfor er priserne skruet helt i bund og tilpasset hver enkelt kunde.

Både store og små rengøringsopgaver er velkomne hos Viking Gulvservice. Vi er vant til alle typer af kunder og leverer altid et skinnende resultat, uanset om det er et lille hus eller den helt store villa. Du bestemmer også selv, hvor ofte du vil have besøg af vores professionelle rengøringsfolk. Vi er et fleksibelt rengøringsfirma med fokus på dig som kunde og dine behov. Trænger huset til en hovedrengøring, så ordner vi også dette.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag, så giver vi et uforpligtende tilbud på din private rengøring i København og omegn. Udfyld vores kontaktformular, ring til os på 78 75 03 07 eller skriv en mail på gm@vikinggulvservice.dk, så sender vi et tilbud hurtigst muligt.