mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Gulvafslibning Amager

TILBUD – AFSLIBNING OG EFTERBEHANDLING FRA KUN 107 KR. PR. M2.

Få et uforpligtende tilbud

Gulvafslibning og gulvservice på Amager

Gulvafslibning i bedste kvalitet på Amager

Søger du gulvafslibning og gulvservice på Amager, så er du landet det rigtige sted.

Vores professionelle team står klar til at at hjælpe dig med afslibning af gulve på Amager og i København. Viking Gulvservice tilbyder dig den bedste service indenfor afslibning af gulve, afhøvling af gulve, lakering af gulve på Amager
Med gulvservice i høj klasse i København og på Amager er vi din lokale gulvmand. Viking Gulvservice er klar til give dine gulve den rette behandling i den bedste kvalitet, så dine eksakte ønsker om de gulve du drømmer om går i opfyldelse.

Hvis du ønsker at høre hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os og få et tilbud på gulvafslibning på Amager

Gulvafslibning og gulvservice på Amager

Gulvafslibning på Amager – Få et tilbud på flotte gulve

Ubetinget af opgavens størrelse og omfang tilbyder Viking Gulvservice altid et skræddersyet tilbud der passer til dine ønsker. Vi tilbyder gulvafslibning, gulvlakering eller andre efterbehandlinger på Amager.
Vi har hos Viking Gulvservice altid dig som kunde i fokus og står klar til at tilbyde dig smukke gulve til fordelagtige priser! Med et personligt tilbud på gulve er du sikker på at få opfyldt alle dine ønsker.
Hos os går et godt tilbud og høj kvalitet hånd i hånd. Så er du på udkig efter billig gulvafslibning på Amager er Viking Gulvservice din lokal gulvmand.

Husk at gulvservice er fradragsberettiget, hvilket betyder at du kan fratrække hele beløbet i din skattemappe.
Når du skal fratrække dit håndværkerfradrag er det vigtigt at du betaler elektronisk, det vil sige at du overfører fra din bankkonto til Viking Gulvservices bankkonto, ellers er det ikke muligt at gøre brug af håndværkerfradraget. Et håndværkerfradrag udgør 33% af den samlet regnings pris.

Hvis du ønsker at høre hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os og få et tilbud på gulvafslibning på Amager