mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

FORÅRS TILBUD – SPAR OP TIL 10% RABAT – KONTAKT VIKING GULVSERVICE HER.

Viking Gulvservice er din garanti for et flot og slidstærkt gulv.
Hos os går pris og kvalitet hånd i hånd.

+45 78 75 03 07

Bestil tilbud her!

Professionel rengøring af hus

Virker din rengøring af hus nogle gange uoverskuelig? Med en travl hverdag kan det være svært at finde tiden til den regelmæssige rengøring i huset. Derfor tilbyder vi at stå for din rengøring lige så ofte, som du ønsker.

Vores medarbejdere har mange års erfaring i rengøring for private og erhverv. Deres ønske er at levere et pletfrit resultat og gøre din hverdag lidt nemmere. Kontakt os, hvis du ønsker hjælp til rengøring af dit hus.

Rengøring af privat bolig

Hos Viking Gulvservice rengører vi boliger for alle private hjem, både store villaer og små lejligheder. Vi kører i hele hovedstadsområdet og møder meget varierende boliger. Derfor skræddersyes både rengøringen og prisen efter lige præcis din bolig og dine behov for rengøringen. Vores ønske er, at du får et tilfredsstillende resultat, hver gang vi har været forbi. Ligeledes bestemmer du selv, hvor ofte vi skal komme. Vi er et meget fleksibelt rengøringsfirma.

Vores priser og processer afhænger af dine ønsker og tanker. Så kontakt os for at høre mere om vores rengøring af privat bolig samt for et godt tilbud på lige præcis din rengøring.

En af fordelene ved at benytte Viking Gulvservice i dit hjem er, at vi kan varetage mere end blot din rengøring. Er gulvene eksempelvis slidte, så kan vi give dem den rette behandling. Vi kan også blot sørge for, at de vedligeholdes korrekt, når vi alligevel er forbi og gøre rent. Den rette håndtering af trægulve er meget vigtig for, at de holder længst muligt, og hvis gulvenes strukturer skal bevares.

Kontakt os allerede i dag

Søger du et godt tilbud på rengøring af din bolig, så kan du med fordel udfylde vores kontaktformular. Vi fremsender et tilbud hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på 75 78 03 07 eller skrive en mail til gm@vikinggulvservice.dk hvis du har yderligere spørgsmål.