bordafslibning

mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Afslibning af bordplade

AFSLIBNING OG EFTERBEHANDLING FRA KUN 110 KR. PR. M2.

Få et uforpligtende tilbud

+45 78 75 03 07

 

Afslibning af bordplade

 

Afslibning af bordplade i høj kvalitet

Søger du et gulvfirma til at slibe og efterbehandle din bordplade? Så er du netop landet det helt rigtige sted. Viking Gulvservice sliber og efterbehandler køkkenbordplader, bordplade i bryggers og andre bordplader i din bolig.

Trænger din bordplade til nyt liv? Viking Gulvservice garanterer et flot resultat af din bordplade
Bordplader er typisk udsat for en masse slitage hver dag. Viking Gulvservice sørger for at din bordplade får en opfriskning ved hjælp af en slibning og efterbehandling efter dit eget valg.

Hvis din bordplade har hakker eller brændemærker, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os. Viking Gulvservice er specialister inden for slibning af bordplader og har mere end 17 års erfaring inden for slibning og efterbehandling af bordplader. Kontakt os og få et tilbud på slibning af din bordplade.
Vi bliver ofte spurgt om hakker i bordpladen samt brændemærker kan komme væk. Vi kan altid fjerne overfladen med en omgang slibning. Det kommer dog helt an på hvor dybe hakkerne og brandmærkerne er.

Kontakt os og upload et billede af din bordplade, så vender vi retur med et tilbud på afslibning af din bordplade.

I køkkenet arbejder man tit med hårde ting, fedtet ingredienser, og med tiden får bordpladen en masse ridser. Derfor er det vigtigt at det er en åben overflade, og derfor anbefaler vi at give bordpladen i køkkenet en omgang afslibning og en efterbehandling med olie eller lak. En oliebehandling og lakbehandling gør din bordplade slidstærk og disse to efterbehandlinger er nemme at vedligeholde.

 

Vi giver dig et godt tilbud på afslibning af din bordplade

Har du behov for afslibning af bordplade, så kontakt os i dag og lad Viking Gulvservice hjælpe dig med dit næste projekt. Din tilfredshed er i fokus hos os, og vi er derfor ikke tilfredse før du er!

Ofte stillede spørgsmål