mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

FORÅRS TILBUD – SPAR OP TIL 10% RABAT – KONTAKT VIKING GULVSERVICE HER.

Viking Gulvservice er din garanti for et flot og slidstærkt gulv.
Hos os går pris og kvalitet hånd i hånd.

+45 78 75 03 07

Bestil tilbud her!

Vi varetager gerne din rengøring af lejlighed

I en travl hverdag kan det være svært også at finde tiden til rengøring af lejligheden. Viking Gulvservice er mere end blot eksperter i gulve, vi fungerer også som rengøringsfirma for både private og erhverv. Vi vil med glæde gerne stå for rengøring af din lejlighed, så du har tid til at nyde livet i din fritid. Kontakt os, så giver vi et attraktiv tilbud på rengøring af lejlighed.

Det er muligt at bestille vores service som engangsydelse eller som en fast aftale. Trænger din lejlighed til en ordentlig hovedrengøring, eller ønsker du at vi kommer forbi regelmæssigt? Uanset hvad dit behov er, så er Viking Gulvservice din redning. Vi servicerer såvel etværelses lejligheder som store herskabslejligheder med et smil.

Rengøring af lejlighed pris

Vi udfører rengøring af lejlighed til en god pris. Vores tilbud afhænger af omfanget på din rengøring, samt hvor hyppigt vi skal komme, men vi kan love dig, at vi tilbyder billige priser. Vi rengører både små og store boliger, så kontakt os for et godt tilbud.

Selvom man foretager en regelmæssig rengøring, kan man ikke undgå en hovedrengøring i ny og næ. Vi tilbyder hovedrengøring af din lejlighed eller hus, så alt støv, fedt og snavs er væk. Hvis du bestiller Viking Gulvservice til din hovedrengøring, så kan du nyde et pletfrit resultat bagefter. God service, kommunikation, ærlighed, grundighed og et tilfreds resultat er vores mål.

Kontakt os for professionel rengøring

Det er ikke alle fremmede, man ønsker at byde ind i sit hjem. Vi kan dog garantere, at vores rengøringsmedarbejdere er venlige, ordentlige og ærlige mennesker, der respekterer din private bolig. Vi udfører rengøringen, som du ønsker det og når du ønsker det. Du bestemmer hvornår og hvor tit vi skal komme, samt hvilke services vi skal udføre.

 

Ring til os på 78 75 03 07 hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder. Du kan også udfylde vores kontaktformular eller sende en mail på gm@vikinggulvservice.dk, så vender vi tilbage med et uimodståeligt tilbud på rengøring.