mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

FORÅRS TILBUD – SPAR OP TIL 10% RABAT – KONTAKT VIKING GULVSERVICE HER.

Viking Gulvservice er din garanti for et flot og slidstærkt gulv.
Hos os går pris og kvalitet hånd i hånd.

+45 78 75 03 07

Bestil tilbud her!

Maling af lejlighed

Viking Gulvservice tilbyder professionel maling af lejlighed i Storkøbenhavn. Vores erfarne malere er klar til at rykke ud til dig, hvis du står og har behov for at få malet din lejlighed. Vi tilbyder maling af lejligheder og huse. Så uanset om du bor i en etværelses lejlighed eller i et større hus, så står vores malere klar til at hjælpe dig med maling af din lejlighed eller dit hus.

Vi ved, at alle har forskellige behov og ønsker, og vores malermestre gør en stor dyd i at levere det bedste resultat hver gang. Derfor er du velkommen til at kontakte os, hvor vi kan tage en snak om dine ønsker og behov, så vi kan skræddersy den perfekte løsning til lige præcis dig.

Maling af lejlighed i Ballerup

Vi tilbyder professionel maling af lejlighed i hele Ballerup. Det kan i mange tilfælde være en god ide at få en professionel maler til at udføre maling af ens lejlighed. Når du vælger os sikrer vi  dig, at malerarbejdet er 100% i orden og ikke skal males om igen indenfor nogle få år. Er du eksempelvis i gang med en flytning, hvor enten udlejer eller køber ønsker, at lejligheden skal males ved fraflytning? Så rykker vores malermestre gerne ud og hjælper med at male lejligheden.

Det er altid en god ide at kontakte os i så god tid som muligt, når du ved at du står overfor et malerprojekt, da vi på den måde kan sikre, at vi får det rigtige mandskab ud til dig. Vi rykker med glæde også ud til hastesager.

Kontakt os allerede i dag!

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud en pris maling af lejlighed i Ballerup.
Du kan udfylde
kontaktformularen her på siden eller ringe til os på 78 75 03 07 samt skrive en mail på gm@vikinggulvservice.dk.