mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Spar lige nu op til 10% Rabat – Tilbuddet gælder frem til fuld ordrebog – kontakt Viking Gulvservice her.

Viking Gulvservice er din garanti for et flot og slidstærkt gulv.
Hos os går pris og kvalitet hånd i hånd.

Bestil tilbud her!

+45 78 75 03 07

Billig maler i København

Viking Gulvservice tilbyder ikke blot gulvservice. Vi står også klar, hvis du søger en professionel og billig maler i København. Vores malere har mange års erfaring indenfor malerfeltet, og kan udføre alle former for maleropgaver. Vi vil gerne gøre op med at det ikke skal koste en bondegård at få udført malerarbejde. Derfor tilbyder vi maler til en billig pris i København. 

Vi er din billige maler som kører i hele København. Vi udfører malerarbejde med professionelt udstyr og maling i høj kvalitet, så du kan være sikker på et resultat som vil holde i mange år. Vi klarer de fleste maleropgaver hurtigt og fleksibelt. Kontakt os for nærmere information for din opgave og tilbud!

Det er altid en god ide at benytte sig af en professionel maler. Det kan eksempelvis være, at du skal fraflytte din lejlighed, og enten udlejer eller køber ønsker at lejligheden skal være malet ved fraflytning. En professionel maler giver dig sikkerhed og garanterer et resultat i højeste kvalitet hver gang!

Billigt malerfirma i hele København

Søger du et billigt malerfirma i København, som kan hjælpe dig med dit næste malerprojekt? Så står vi hos Viking Gulvservice klar til at rykke ud til dig. Vi udfører malerarbejde uanset hvilket malerprojekt du står og skal i gang med. Vores erfarne malermestre rykker glædeligt ud til dig, også hvis du står med et akut malerprojekt. Vi vil gerne være dit foretrukne malerfirma som tilbyder billige priser i København, så du ikke skal være bekymret for at brænde hul i lommen, når vi har været ude hos dig.

Kontakt os for et gratis tilbud på en billig maler i København. Kontakt os igennem vores kontaktformularen på siden. Du kan også ringe til os på telefonnummer 78 75 03 07 eller skrive en mail på gm@vikinggulvservice.dk, hvor vi så vil vende tilbage til dig hurtigst muligt med et tilbud.

Vi tilbyder også: