mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Viking Gulvservice er din garanti for en professionel gulvarbejde og malerarbejde!

Hos os går pris og kvalitet hånd i hånd.

+45 78 75 03 07

Bestil tilbud her!

Professionel rengøring i Ballerup

Viking Gulvservice tilbyder rengøring i hele Ballerup. Vores medarbejdere har mange års erfaring indenfor både privat rengøring samt industrirengøring i Ballerup. Vi tilbyder rengøring med fleksible løsninger og til attraktive priser, så du får den bedste service til den bedst mulige pris, når du vælger os til at udføre rengøring hos dig i Ballerup.

Privat rengøring i Ballerup

Trænger din bolig til en ordentlig rengøring? Så tilbyder Viking Gulvservice privat rengøring i Ballerup udført af professionelle rengøringsfolk. Vi tager os både af store som små boliger – så uanset om det blot drejer sig om en mindre lejlighed eller om det er familiens store hus som skal have en kærlig hånd, så tager vi os af det! 

Vores privat rengøring i Ballerup kan skræddersyes til lige præcis dine behov og ønsker, så du får det ønskede resultat hver gang vi er hjemme hos dig. Du er derfor velkommen til at kontakte os, hvor vi kan tale nærmere om dine ønsker og behov, når du vælger os til at rengøre din bolig.

Effektiv industrirengøring i Ballerup

Vi tilbyder ikke blot privat rengøring i Ballerup – vi udfører også industrirengøring i hele Ballerup. Vores medarbejdere er dagligt ude og udføre industrirengøring hos et hav af erhvervsdrivende. Vi rykker både ud til dig som er i et mindre kontorfællesskab og virksomheder med flere 100 ansatte – ingen opgave er for lille eller stor til os. Ligesom vores privat rengøring i Ballerup tilbyder vi også fleksible løsninger til fair priser, når du vælger os til at udføre industrirengøring i Ballerup. 

Kontakt os for et gratis tilbud – Uanset om du ønsker privat rengøring eller industrirengøring i Ballerup. Udfyld kontaktformularen her på siden ellers er du også velkommen til at ringe til os på 78 75 03 07 eller skrive en mail på gm@vikinggulvservice.dk.