mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Gulvafslibning i Ballerup, Lyngby og resten af København

For at holde liv i dit gulv og give det sin friskhed tilbage, så kan det være nødvendigt at foretage en gulvafslibning. En gulvafslibning fjerner nogle millimeter af det øverste lag på gulvet, så træets årer og detaljer træder klart og flot frem.
Hvad end der er tale om linoleum, vinyl, parket- eller plankegulve, så løser vi opgaven professionelt og til tiden. Vi tilbyder (billig) gulvafslibning i København og resten af Storkøbenhavn.

Hos Viking Gulvservice har vi mere end 17 års erfaring inden for gulvafslibning og efterbehandling. Vi har gennem årene slebet og efterbehandlet gulve for både private boligejer, boligforeninger og virksomheder. Vi er en virksomhed som forstår os i grundighed.

Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe et nyt liv i din bolig. Viking Gulvservice garanterer dig et flot og slidstærkt gulv.

Professionel gulvafslibning og efterbehandling i Ballerup, Lyngby og resten af Storkøbenhavn
Flotte gulve er med til at skabe et nyt liv og mere friskt liv i din bolig. Hvis dine trægulve har ridser og hakker eller hvis trægulvets nuværende lak er blevet nedslidt, er det nødvendigt at foretage en afslibning for at opretholde et flot gulv.
Efter en afslibning, foretages en efterbehandling af gulvet i form af lakering, oliebehandling, ludbehandling eller sæbebehandling – alt efter hvilket udtryk man går efter.

Grundig rådgivning til din gulvafslibning i Ballerup, Lyngby og resten af Storkøbenhavn
​Når det kommer til gulvplejen, så giver vi en grundig rådgivning om, hvordan gulvet skal behandles i det daglige. Derfor anbefaler vi, at du vælger vores ekspertise, hvis du skal have slebet gulvet. Vi har udført flere forskellige typer opgaver for både privatpersoner og erhverv og har derfor bredt kendskab inden for alt, der vedrører gulvafslibning og afhøvling. Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Støver en gulvafslibning meget?
Når der er tale om en gulvafslibning følger støvet med. Dog, anvender vi maskiner som har udsug. Dette betyder at størstedelen af støvet fra gulvafslibning suges væk under udførelsen af arbejdet og på denne måde minimerer vi støvet i boligen. Det skal dog pointeres at gulvafslibning støv går hånd i hånd og det kan derfor ikke helt undgås at støvet spreder sig.
Hos Viking Gulvservice sørger vi altid for at støvsuge efter en afslibning, men det kan være nødvendigt at støve blandt andet væggene af, da støvet sætter sig.

Hvad koster afslibning af gulve?
Hos Viking Gulvservice tilbyder vi billig gulvafslibning. Vi forstår os i at give dine gamle gulve et nyt liv uden at du skal betale en formue.
Ingen gulve er ens og priserne på afslibning kan derfor variere fra gulv til gulv.
Din gulvafslibning pris vil typisk afhænge af gulvet stand, gulvtypen og hvor mange kvadratmeter der er tale om.
Gulvafslibning og efterbehandling behøver ikke at være en dyr fornøjelse. Hos Viking Gulvservice tilbyder vi billig gulvafslibning og efterbehandling i særklasse. Vi leverer gode resultater uanset om du vælger lakering, ludbehandling, oliebehandling eller sæbebehandling efter din gulvafslibning.
Kontakt os og få et billigt tilbud på gulvservice i København og omregn.

Clear
Cache