Gulvafhøvler

mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Gulvafslibning

AFSLIBNING OG EFTERBEHANDLING FRA KUN 110 KR. PR. M2.

Få et uforpligtende tilbud

+45 78 75 03 07

Gulvafslibning i Ballerup, Lyngby og resten af København

For at holde liv i dit gulv og give det sin friskhed tilbage, så kan det være nødvendigt at foretage en gulvafslibning. En gulvafslibning fjerner nogle millimeter af det øverste lag på gulvet, så træets årer og detaljer træder klart og flot frem.
Hvad end der er tale om linoleum, vinyl, parket- eller plankegulve, så løser vi opgaven professionelt og til tiden. Vi tilbyder (billig) gulvafslibning i København og resten af Storkøbenhavn.

Hos Viking Gulvservice har vi mere end 17 års erfaring inden for gulvafslibning og efterbehandling. Vi har gennem årene slebet og efterbehandlet gulve for både private boligejer, boligforeninger og virksomheder. Vi er en virksomhed som forstår os i grundighed.

Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe et nyt liv i din bolig. Viking Gulvservice garanterer dig et flot og slidstærkt gulv.

Professionel gulvafslibning og efterbehandling i Ballerup, Lyngby og resten af Storkøbenhavn
Flotte gulve er med til at skabe et nyt liv og mere friskt liv i din bolig. Hvis dine trægulve har ridser og hakker eller hvis trægulvets nuværende lak er blevet nedslidt, er det nødvendigt at foretage en afslibning for at opretholde et flot gulv.
Efter en afslibning, foretages en efterbehandling af gulvet i form af lakering, oliebehandling, ludbehandling eller sæbebehandling – alt efter hvilket udtryk man går efter.

Grundig rådgivning til din gulvafslibning i Ballerup, Lyngby og resten af Storkøbenhavn
​Når det kommer til gulvplejen, så giver vi en grundig rådgivning om, hvordan gulvet skal behandles i det daglige. Derfor anbefaler vi, at du vælger vores ekspertise, hvis du skal have slebet gulvet. Vi har udført flere forskellige typer opgaver for både privatpersoner og erhverv og har derfor bredt kendskab inden for alt, der vedrører gulvafslibning og afhøvling. Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

afslebet parketgulv

 

Støver en gulvafslibning meget?
Når der er tale om en gulvafslibning følger støvet med. Dog, anvender vi maskiner som har udsug. Dette betyder at størstedelen af støvet fra gulvafslibning suges væk under udførelsen af arbejdet og på denne måde minimerer vi støvet i boligen. Det skal dog pointeres at gulvafslibning støv går hånd i hånd og det kan derfor ikke helt undgås at støvet spreder sig.
Hos Viking Gulvservice sørger vi altid for at støvsuge efter en afslibning, men det kan være nødvendigt at støve blandt andet væggene af, da støvet sætter sig.

Hvad koster afslibning af gulve?
Hos Viking Gulvservice tilbyder vi billig gulvafslibning. Vi forstår os i at give dine gamle gulve et nyt liv uden at du skal betale en formue.
Ingen gulve er ens og priserne på afslibning kan derfor variere fra gulv til gulv.
Din gulvafslibning pris vil typisk afhænge af gulvet stand, gulvtypen og hvor mange kvadratmeter der er tale om.
Gulvafslibning og efterbehandling behøver ikke at være en dyr fornøjelse. Hos Viking Gulvservice tilbyder vi billig gulvafslibning og efterbehandling i særklasse. Vi leverer gode resultater uanset om du vælger lakering, ludbehandling, oliebehandling eller sæbebehandling efter din gulvafslibning.
Kontakt os og få et billigt tilbud på gulvservice i København og omregn.

Husk at gulverservice er fradragsberettiget, hvilket betyder at du kan fratrække hele beløbet i din skattemappe.
Når du skal fratrække dit håndværkerfradrag er det vigtigt at du betaler elektronisk, det vil sige at du overfører fra din bankkonto til Viking Gulvservices bankkonto, ellers er det ikke muligt at gøre brug af håndværkerfradraget. Et håndværkerfradrag udgør 33% af den samlet regnings pris.

 • Støver en gulvafslibning meget?

  Med en gulvafslibning kan støv ikke undgås. Dog, arbejder vi med maskiner som alle har udsug og derfor vil størstedelen af støvlet blive suget væk under udførelsen af arbejdet. 

 • Hvad koster gulvafslibning?

  En gulvafslibning kan variere en del. Prisen afhænger nemlig af nogle forskellige faktorer såsom: antal kvadratmeter og gulvets nuværende stand.

 • Hvor lang tid tager en gulvafslibning?

  Varigheden af en opgave varierer alt efter hvilken opgave der er tale om. Vi kan vurdere hvor lang tid en gulvafslibning og efterbehandling tager når vi kender til følgende forhold: antal kvadratmeter, antal rum, gulvets nuværende stand i forhold af ujævnheder, dybe ridser m.m.

 • Hvornår trænger mit gulv til en gulvafslibning?

  Vi anbefaler at dit gulv skal afslibes når gulvet har mistet sin pæne glød, samt når ridser, hakker og pletter bliver væsentlige synlige. En gulvafslibning og efterbehandling vil give dit gulv et helt nyt liv.