mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Gulvbehandling i København

AFSLIBNING OG EFTERBEHANDLING FRA KUN 110 KR. PR. M2.

Få et uforpligtende tilbud

Hos Viking Gulvservice udfører vi alle former for gulvbehandling for såvel private kunder som erhvervskunder. Vi er gerne fleksible for vores kunder, og med vores faste base i Ballerup udfører vi gulvbehandling i hele København og den brede omegn.

Hos Viking Gulvservice går pris og kvalitet hånd i hånd, derfor tilbyder vi gulvbehandling – Priser fra kun 110 kr. pr. m2
*Ved minimum 25 m2

Vi udfører alle slags opgaver inden for gulvbehandling:

​​Vi udfører gulvbehandling på følgende gulve:

 • ​Lakerede gulve
 • Laminatgulve
 • Linoleumsgulve
 • Trægulve og massive gulve
 • Vinylgulve

Med en professionel gulvbehandling kan du give boligen et helt nyt udtryk og få gulve der er smukke, eksklusive og levende at se på. Det kræver blot en professionel gulvmand, der kan bidrage med rutineret arbejde, råd og ekspertise.

Gulvafslibning HellerupGulvafslibning Hellerup

Kvalitet, holdbarhed og tilfredse kunder fremfor alt

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og vores kvalificerede og erfarne medarbejdere er specialiseret i alle former for gulvbehandlinger, hvilket sikrer dig et professionelt, kvalitetsbevidst og langtidsholdbart resultat, der harmonerer med din gulvtype, dine ønsker og gulvets funktion.

​Et smukt og velholdt gulv kræver ikke blot den rigtige maskine, men også høj ekspertise og professionel viden om de enkelte gulve samt kendskab til håndtering af maskiner såvel som produkter. Med vores mangeårige erfaring og ekspertise inden for gulvbehandling er vi den rette samarbejdspartner til at sørge for den helt rigtige behandling.

Få vejledning i den rette gulvbehandling – København og omegn

Vi deler også gerne ud af vores ekspertise og giver gode råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilken gulvbehandling der er bedst til lige netop dit gulv, ligesom vi vejleder i, hvordan du bedst selv vedligeholder gulvet, når vores behandling er færdig.

​Læs mere om de forskellige gulvbehandlinger her på hjemmesiden eller kontakt os på telefon +45 78 75 03 07, hvis du ønsker yderligere information eller har spørgsmål til en konkret opgave.

Vi kører i hele København og bred omegn.

Hvad koster en gulvbehandling?

Prisen på en gulvbehandling afhænger af opgavens størrelse – hvor mange kvadratmeter og hvilken gulvtype, du ønsker behandlet. Som en tommelfingerregel starter vores priser fra 99 kr. pr. kvadratmeter. Hvis du ønsker en nøjagtig pris, kan du ringe til os på +45 78 75 03 07.

Husk at gulverservice er fradragsberettiget, hvilket betyder at du kan fratrække hele beløbet i din skattemappe.
Når du skal fratrække dit håndværkerfradrag er det vigtigt at du betaler elektronisk, det vil sige at du overfører fra din bankkonto til Viking Gulvservices bankkonto, ellers er det ikke muligt at gøre brug af håndværkerfradraget. Et håndværkerfradrag udgør 33% af den samlet regnings pris.

Hvorfor er en gulvbehandling en god ide?

En gulvbehandling giver nyt liv til gulvet, og får det til at fremstå mere jævnt og ensartet. Samtidig bliver gulvet mere behageligt at gå på, ligesom det også er nemmere at vedligeholde og rengøre i hverdagen. Med en olie, lud eller lak får gulvet den sidste finish.

Hvem udfører min gulvbehandling?

Når du bestiller en gulvbehandling hos Viking Gulvservice udføres opgaven af en professionel gulvmand med minimum 10 års erfaring. Det betyder, at du er sikker på et langtidsholdbart resultat af høj kvalitet. Inden vi går i gang med arbejdet, bliver vi enige om den bedste løsning med dig, så du ved, hvad der skal foregå.

Hvilke gulvbehandlinger tilbyder Viking Gulvservice?

Hos Viking Gulvservice tilbyder vi alle former for gulvbehandling for både private og erhverv. Vi udfører gulvafslibning, lakering af gulve, oliering af gulve og ludbehandling. Få et tilbud og hør mere om vores gulvbehandling på +45 78 75 03 07.

[/div]

 • Hvilken gulvbehandling/efterbehandling skal jeg vælge?

  Det er meget individuelt hvad angår valget af efterbehandling. Inden du vælger hvilken efterbehandling du ønsker, bør du tage stilling til følgende: Er gulvet udsat for meget slidtage? Hvilket udseende skal gulvet ende ud med? Er der børn og husdyr i hjemmet?

 • Hvilken efterbehandling er mest slidstærk?

  Den mest slidstærke efterbehandling for trægulve er lak. En lakbehandling giver dit trægulv en slidstærk overflade, som er let at rengøre og utrolig nem at vedligeholde.
  Med en lakbehandling kan man vælge imellem to typer: natur lak og hvid lak. Natur lak bevarer trægulvets naturlige farve, hvorimod at hvid lak giver trægulvet et lyst udseende.

 • Hvad koster en gulvbehandling?

  Prisen på en gulvbehandling varierer efter hvilken gulvbehandling man ønsker. Kontakt derfor din gulvmand eller gulvkvinde og få et prisoverslag over den eller de gulvbehandlinger du ønsker.

 • Hvorfor skal man overfladebehandle trægulve?

  Med en overfladebehandling beskytter man træets overflade imod skidt og snavs. Derudover, giver en overfladebehandling en pæn finish. Vi anbefaler altid en overfladebehandling. Et ubehandlet trægulv tager hurtigt imod skidt, snavs, pletter og væske og vil derfor med tiden hurtigt blive slidt.