mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Gulvbehandling i København

Få et uforpligtende tilbud

Hos Viking Gulvservice udfører vi alle former for gulvbehandling for såvel private kunder som erhvervskunder. Vi er gerne fleksible for vores kunder, og med vores faste base i Ballerup udfører vi gulvbehandling i hele København og den brede omegn.

Hos Viking Gulvservice går pris og kvalitet hånd i hånd, derfor tilbyder vi gulvbehandling – Priser fra kun 110 kr. pr. m2
*Ved minimum 25 m2

Vi udfører alle slags opgaver inden for gulvbehandling:

​​Vi udfører gulvbehandling på følgende gulve:

  • ​Lakerede gulve
  • Laminatgulve
  • Linoleumsgulve
  • Trægulve og massive gulve
  • Vinylgulve

Med en professionel gulvbehandling kan du give boligen et helt nyt udtryk og få gulve der er smukke, eksklusive og levende at se på. Det kræver blot en professionel gulvmand, der kan bidrage med rutineret arbejde, råd og ekspertise.

Kvalitet, holdbarhed og tilfredse kunder fremfor alt

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og vores kvalificerede og erfarne medarbejdere er specialiseret i alle former for gulvbehandlinger, hvilket sikrer dig et professionelt, kvalitetsbevidst og langtidsholdbart resultat, der harmonerer med din gulvtype, dine ønsker og gulvets funktion.

​Et smukt og velholdt gulv kræver ikke blot den rigtige maskine, men også høj ekspertise og professionel viden om de enkelte gulve samt kendskab til håndtering af maskiner såvel som produkter. Med vores mangeårige erfaring og ekspertise inden for gulvbehandling er vi den rette samarbejdspartner til at sørge for den helt rigtige behandling.

Få vejledning i den rette gulvbehandling – København og omegn

Vi deler også gerne ud af vores ekspertise og giver gode råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilken gulvbehandling der er bedst til lige netop dit gulv, ligesom vi vejleder i, hvordan du bedst selv vedligeholder gulvet, når vores behandling er færdig.

​Læs mere om de forskellige gulvbehandlinger her på hjemmesiden eller kontakt os på telefon +45 78 75 03 07, hvis du ønsker yderligere information eller har spørgsmål til en konkret opgave.

Vi kører i hele København og bred omegn.

Hvad koster en gulvbehandling?

Prisen på en gulvbehandling afhænger af opgavens størrelse – hvor mange kvadratmeter og hvilken gulvtype, du ønsker behandlet. Som en tommelfingerregel starter vores priser fra 99 kr. pr. kvadratmeter. Hvis du ønsker en nøjagtig pris, kan du ringe til os på +45 78 75 03 07.

Hvorfor er en gulvbehandling en god ide?

En gulvbehandling giver nyt liv til gulvet, og får det til at fremstå mere jævnt og ensartet. Samtidig bliver gulvet mere behageligt at gå på, ligesom det også er nemmere at vedligeholde og rengøre i hverdagen. Med en olie, lud eller lak får gulvet den sidste finish.

Hvem udfører min gulvbehandling?

Når du bestiller en gulvbehandling hos Viking Gulvservice udføres opgaven af en professionel gulvmand med minimum 10 års erfaring. Det betyder, at du er sikker på et langtidsholdbart resultat af høj kvalitet. Inden vi går i gang med arbejdet, bliver vi enige om den bedste løsning med dig, så du ved, hvad der skal foregå.

Hvilke gulvbehandlinger tilbyder Viking Gulvservice?

Hos Viking Gulvservice tilbyder vi alle former for gulvbehandling for både private og erhverv. Vi udfører gulvafslibning, lakering af gulve, oliering af gulve og ludbehandling. Få et tilbud og hør mere om vores gulvbehandling på +45 78 75 03 07.

[/div]
Clear
Cache