mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Ludbehandling

AFSLIBNING OG EFTERBEHANDLING FRA KUN 110 KR. PR. M2.

Få et uforpligtende tilbud

Ludbehandling af gulve i København og omegn

Giv dine gulve et flot og rustikt udtryk med ludbehandling
Viking Gulvservice kan tilbyde en effektiv og professionel udført ludbehandling af trægulve.
En ludbehandling er en ideel løsning til lyse og bløde træsorter som for eksempel fyr og bøg. Behandlingen sikrer, at træet beholder sin nuværende farve og ikke gulnes med tiden.​
Ludbehandlingen kan derudover fremhæve træets naturlige struktur og få gulvet til at fremstå lyst.
Ønsker man at bevare de lyse træsorters farve, er det vigtigt at ludbehandle. Ludbehandlingen neutraliserer garvesyren i træet, så det ikke gulner i forbindelse med sollys.
​Hvide pigmenter i luden beskytter ligeledes mod sollyset, samtidig med at de giver det smukke hvidskurede udseende.
Ønskerne, med hensyn til udseende og farvetone, varierer, og derfor findes der både hvid ludbehandling og natur ludbehandling.

Ludbehandling med hvid lud eller naturlud
Efter en afslibning af trægulvet, kan man vælge en efterbehandling med hvid lud eller naturlud.
Med en hvid ludbehandling giver man gulvet en lys, ensartet og hvidskuret overflade, samtidig med at behandlingen effektivt standser gulvet gulningsproces.
Ønsker man derimod at gulvet skal beholde gulvets naturlige træfarve og dens træstruktur, anbefaler Viking Gulvservice at man anvender en efterbehandling med naturlud.

Behandling med hvid lud
Viking Gulvservice har i mange år udført efterbehandlinger med hvid ludbehandling. Ønsker du en afslibning af dine gulve efterfulgt af en efterbehandling med hvid lud, så er du havnet det helt rigtige sted.
En hvid ludbehandling er et populært valg af efterbehandling, da behandlingen blandt andet standser trægulvets gulningsproces, således at dit trægulv ikke bliver gammelt og slidt at se på.
Hvid ludbehandling er for dig, som ønsker at give dit trægulv en lys og hvid overflade, samtidig med at trægulvets naturlige struktur bliver fremhævet.
Kontakt os via vores kontaktformular eller ring på telefon +45 78 75 03 07 for at få et gratis og uforpligtende tilbud.

njjjj

 

Behandling med naturlud
Viking Gulvservice har i mange år slebet og efterbehandlet gulve med naturlud og vi ønsker at hjælpe dig med at give dine gulve et nyt liv.
Hvis du ønsker at bevare trægulvets naturlige farve og struktur, så er efterbehandlingen med naturlud lige noget for dig.
Kontakt os via vores kontaktformular eller ring på telefon +45 78 75 03 07 for at få et gratis og uforpligtende tilbud.

Vedligeholdelse af ludbehandlede gulve
For at vedligeholde ludbehandlede gulve kræves det at gulvene vaskes med sæbe, som opløses i vand. På denne måde beskytter man gulvet imod snavs og skidt, som gulvet ellers er så modtagelig overfor. Jo flere gange dine ludbehandlede gulve vaskes, desto mere mættede bliver de. Dette betyder dermed også at gulvet bliver mere afvisende overfor snavs og skidt.
Sæben som du skal vaske dit gulv med, afhænger af dit valg af efterbehandling. Hvis gulvene har gået en hvid ludbehandling, anbefaler Viking Gulvservice at der bruges ekstra hvid sæbe. Hvis gulvene derimod har fået en natur ludbehandling anbefales der at bruges en natursæbe.
Kontakt os og hør mere om hvordan du skal vaske dine ludbehandlede gulve.

Få et godt tilbud på ludbehandling
Viking Gulvservice tilbyder dig et gratis og uforpligtende tilbud på ludbehandling af dine gulve. Kontakt os i dag og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig og dine gulve.
Vi er kun ét opkald væk, hvis du sidder inde med nogle spørgsmål om ludbehandling.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvilke gulvtyper kan ludbehandles?

  En ludbehandling kan anvendes på alle typer massive trægulve, uanset træsort og struktur. Resultatet vil dog variere fra træsort til træsort. Behandlingen kan kun udføres på helt nye trægulve eller gulve, der lige er blevet slebet.

 • Hvorfor er en ludbehandling en god ide?

  Hvis dit massive trægulv trænger til en opfriskning, er en ludbehandling en meget effektiv måde at give nyt liv til gulvet. Træet lysnes og de fine strukturer, vil træde mere tydeligt frem. Den daglige rengøring og vedligeholdelse vil også blive nemmere. Husk, at ludbehandlingen kun kan foregå på et nyslebet gulv.

 • Hvad koster en ludbehandling?

  Prisen på en ludbehandling afhænger af størrelsen på opgaven – Antal rum og antal kvadratmeter. Hos Viking Gulvservice starter vores priser ved 110 kr. pr. kvadratmeter. Du kan ringe til os på +45 78 75 03 07 og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

 • Hvad er ludbehandling?

  Ludbehandling er en gulvbehandling, der bruges til at holde gulvet lyst og velholdt i længere tid. En ludbehandling kan kun udføres på helt nye ubehandlede gulve eller på nyafslebne gulve. Behandlingen kan bruges på alle typer massive trægulve og resultatet vil være forskelligt fra træsort til træsort.