mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Gulvlægning – Altid i topkvalitet

 

Viking Gulvservice er din garanti for et flot og slidstærkt gulv.
Hos os går pris og kvalitet hånd i hånd.

BESTIL TILBUD HER!

+45 78 75 03 07

Skal du have nyt gulv? Hos Viking Gulvservice tilbyder vi både gulvlægning, samt vejledning og vedligeholdelse. Vi hjælper dig med at finde frem til det helt rigtige gulv. Vi lytter til dine behov og ønsker, og giver dig kyndig rådgivning i, hvilke gulve der passer til disse.

Et nyt gulv er ikke bare et nyt gulv. Der findes mange forskellige gulvtyper – lige fra klikgulve og massive trægulve til vinyl- og laminatgulve. Alle gulvtyper har hver deres udtryk, fordele og ulemper. Har du brug for et gulv, som er hårdfør overfor slitage og har en lang levetid, så kan et massivt trægulv være løsning. Har du modsat brug for noget, som er praktisk og kræver minimal vedligeholdelse, kan et klikgulv være løsningen.

Hos Viking Gulvservice har vi flere års erfaring med gulvlægning, rådgivning og vedligeholdelse. For os er det vigtigt at give vores kunder den bedste service, så de får det gulv, der passer til dem. Vi sørger også for, at din gulvlægning bliver smuk og lever op til dine kriterier.

Gulvlægning pris

Har du brug for en kyndig gulvmand til gulvlægning, er du velkommen til at kontakte os. For at få en gulvlægning pris er du velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud. Prisen på gulvlægning varierer blandt andet af, hvilket type gulv der skal lægges, samt hvor mange kvadrater der er tale om.

Hos Viking Gulvservice garanterer vi gulvlægning, som lever op til både funktionalitet og æstetik hos private og erhverv. Vi kører primært ud i Hovedstadsområdet og Nordsjælland, men har du brug for vores service andetsteds, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 78 75 03 07 eller på mail gm@vikinggulvservice.dk. Du er også velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud på vores hjemmeside.

Husk at gulverservice er fradragsberettiget, hvilket betyder at du kan fratrække hele beløbet i din skattemappe.
Når du skal fratrække dit håndværkerfradrag er det vigtigt at du betaler elektronisk, det vil sige at du overfører fra din bankkonto til Viking Gulvservices bankkonto, ellers er det ikke muligt at gøre brug af håndværkerfradraget. Et håndværkerfradrag udgør 33% af den samlet regnings pris.