mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Gulvafslibning Frederikssund

 

Viking Gulvservice er din garanti for et flot og slidstærkt gulv.
Hos os går pris og kvalitet hånd i hånd.

BESTIL TILBUD HER!

+45 78 75 03 07

Gulve er til for at blive trådt på, men derfor skal de alligevel behandles med respekt og vedligeholdes jævnligt.
Det daglige slid på boligens trægulve kan resultere i ridser, hakker og pletter. En gulvafslibning er løsningen.

I Frederikssund, Hillerød og omegn kører Viking Gulvservice ud og gør vores kunders gulve så flotte som nye igen.
Vi har både udstyret og erfaringen til at slibe selv de mest slidte gulve, så de kommer til at fremstå jævne og flotte igen. Ønsker du efterbehandling af de nyslebne gulve, klarer vi også det.

 

Efterbehandling i forbindelse med gulvafslibning i Frederikssund

De mest almindelige typer af efterbehandling er sæbe, olie og lak. Hver type efterbehandling har sine fordele og ulemper, når det kommer til modstandsdygtighed over for snavs samt til rengøringsvenlighed.
Sæbe og olie giver gulvene en mat og naturlig overflade, som lader overfladiske ridser og stød rejse sig naturligt igen ved påføring af vand. Lak er den sikre løsning, som skaber en blank overflade, der er let at rengøre.
Viking Gulvservice giver gerne råd og vejledning i forbindelse med efterbehandling ved gulvafslibning eller gulvafhøvling i Frederikssund, Hillerød og omegn.

Få et tilbud af din gulvsliber i Frederikssund og resten af Nordsjælland
Hvis du bare sørger for at rydde gulvet, skal vi nok slibe det. Spar dig selv for det støjende og stærkt støvende arbejde med gulvafslibning og få Viking Gulvservice til at udføre opgaven. Vi klarer gulvafhøvling og gulvslibning i Frederikssund på ingen tid – kontakt os for at bestille et tilbud på renovering af dit gulv, stort som småt.
Kontakt os via vores kontaktformular eller ring på telefon +45 78 75 03 07 for at få et tilbud på gulvafslibning i Frederikssund og resten af Nordsjælland.

Husk at gulverservice er fradragsberettiget, hvilket betyder at du kan fratrække hele beløbet i din skattemappe.
Når du skal fratrække dit håndværkerfradrag er det vigtigt at du betaler elektronisk, det vil sige at du overfører fra din bankkonto til Viking Gulvservices bankkonto, ellers er det ikke muligt at gøre brug af håndværkerfradraget. Et håndværkerfradrag udgør 33% af den samlet regnings pris.

 • Fordele ved ludbehandlede gulve?

  Der er flere forskellige fordele ved at vælge ludbehandling til dine gulve. En af fordelene ved at vælge ludbehandling er at det er en billig efterbehandling. En anden fordel ved ludbehandling er, at hvis gulvet bliver snavset, så kan man nemt fjerne snavsen ved at vaske gulvet med sæbe. Endnu en vigtig fordel ved en ludbehandling er, at behandlingen stopper trægulvets naturlige gulningsproces, således at gulvet bevarer det lyse look gennem hele dets levetid.

 • Ulemper ved ludbehandlede gulve?

  Der findes naturligvis også nogle ulemper ved lud. Et ludbehandlet gulv er mere sårbart overfor slid. Det kan derfor være en ulempe at benytte denne behandling i et køkken og en entré, da disse rum oftest er mest udsat overfor slid. Da ludbehandlede gulve er mere modtagelige overfor skidt og snavs, kræver det også at man oftere vasker gulvet med sæbe.

 • Hvordan vedligeholder man ludbehandlede gulve?

  Ludbehandling er ikke en efterbehandling i sig selv, men derimod en mellembehandling. Det er derfor nødvendigt at gulvet efterfølgende enten bliver behandlet med sæbe, olie eller lak. Vedligeholdelsen af gulvet afhænger derfor af hvilken efterbehandlingen man vælger at påføre efter ludbehandlingen.

 • Hvilken type ludbehandling skal jeg vælge?

  Når man ludbehandler gulve, kan man vælge imellem to typer: natur lud eller hvid lud. Forskellen på disse to ligger kun i farven.