mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Sæbebehandling

AFSLIBNING OG EFTERBEHANDLING FRA KUN 110 KR. PR. M2.

Få et uforpligtende tilbud

Sæbebehandling

Vi sikrer at dine gulve får et flot resultat med sæbebehandling
Trænger dine gulve til en opfriskning og ønsker du en naturlig og lys overflade, så er sæbebehandling en rigtig fin løsning til dig.
Sæbebehandlede gulve er forholdsvis modstandsdygtige og er nemme at rengøre.
Når man vælger at behandle sit trægulv med sæbe, kan man vælge mellem to type sæbebehandlinger: hvid sæbe og natursæbe.

Hvid sæbe 
Hos Viking Gulvservice er du i trygge hænder. Vi tilbyder både udførelse af arbejdet og rådgivning i forbindelse med valg af behandling, rengøring og vedligeholdelse.
En hvid sæbebehandling kan kombineres med en hvid ludbehandling og på denne måde vil du få en flot og lys træoverflade, som er nem og enkel at rengøre.
Kontakt os og hør mere om vores efterbehandling med hvid sæbe.

Gulvafslibning HellerupGulvafslibning Hellerup

Natursæbe
Savner du den naturlige varme i dit trægulv? Hos Viking Gulvservice ønsker vi at genskabe varmen og det flotte, naturlige look i dit trægulv. Med en natursæbe kan vi nemt og hurtigt få fremhævet træets naturlige årer og genskabe gulvets naturlige varme.
Kontakt os og hør mere om vores efterbehandling med natursæbe.

Få et godt tilbud på sæbebehandling af dine gulve
Viking Gulvservice er klar til at hjælpe dig med at skabe mirakler med dit trægulv.
Hos Viking Gulvservice er vi perfektionistiske og går op i alle små detaljer. Vi er derfor din garanti for et flot og slidstærkt gulv.
Hvad end du ønsker rådgivning inden for valg af efterbehandling eller har behov for et tilbud, så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller på tlf. +45 78 75 03 07.

 • Sådan vedligeholder du et sæbebehandlet gulv?

  Daglig rengøring af sæbebehandlede gulve er vigtigt for at holde gulvet vedlige. Da sæbebehandlede gulve er mere modtagelige overfor slid, skidt og snavs, så er det nødvendigt at benytte støvsugeren og gulvmoppen oftere end hvis der var tale om et lakeret gulv. Efter støvsugningen er det vigtigt at man benytter sig af den rette sæbe når man skal vaske gulvet.

 • Fordele ved sæbebehandlede gulve?

  Fordele ved sæbebehandlede gulve er blandt andet at trægulvet beholder sit naturlige udseende, samtidig med at der skabes et råt udtryk.

 • Ulemper ved sæbebehandlede gulve?

  Med et sæbebehandlet gulv øges kravene til vedligeholdelse. For at gulvet skal kunne holde sig pænt og frisk i mange år, så kræver det at man sørger for at passe og pleje sit sæbebehandlet gulv.

 • Hvilke typer af sæbebehandling findes der?

  Der findes to typer af sæbehandling til trægulve. Når der er tale om sæbebehandling kan man vælge imellem natursæbe og hvidsæbe: Natursæbe giver det naturlige og autentiske udseende, hvorimod at hvid sæbebehandling giver et mere lyst udseende.