mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Spar lige nu op til 10% Rabat – Tilbuddet gælder frem til fuld ordrebog – kontakt Viking Gulvservice her.

Viking Gulvservice er din garanti for et flot og slidstærkt gulv.
Hos os går pris og kvalitet hånd i hånd.

Bestil tilbud her!

+45 78 75 03 07

Rengøring af lejlighed ved fraflytning

Viking Gulvservice tilbyder også rengøring af lejlighed ved fraflytning. Står du overfor en flytning hjælper vi gerne med at rengøre din nuværende lejlighed fra top til tå. Vi ved, at når man står midt i en flytning, så kan der være mange ting at holde styr på, derfor vil vi gerne hjælpe med at få en af bekymringerne ud af hovedet.

Vores medarbejdere har mange års erfaring indenfor rengøring af både små og store lejligheder, så uanset om du skal flytte fra din etværelseslejlighed i indre København eller om det drejer sig om den helt store rengøring af familiens lejlighed klare vi også det – ingen bolig er for lille eller for stor til os!

Vi tilbyder rengøring af lejlighed ved fraflytning i:

  • København
  • Ballerup
  • Frederiksberg
  • Frederikssund
  • Hellerup
  • Herlev
  • Rødovre

Vi kører i størstedelen af Nordsjælland og  Østsjælland. Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os. Vi rykker gerne ud til dig, og hjælper med rengøringen af din lejlighed ved fraflytning.

Fraflytning rengøring

Der kan være mange grunde til at få udført en fraflytning rengøring – en af dem er at få sit depositum tilbage, hvis du bor i en lejelejlighed. Vi vil sørge for, at når du fraflytter din lejlighed fremstår den ren og pletfri, så du kan få så meget af dit depositum tilbage som muligt. Vores medarbejdere ved en hel del om fraflytning rengøring, så du kan trygt kan vælge os til at udfører rengøringen af din lejlighed.

Kontakt os for et gratis tilbud
Brug gerne vores kontaktformular på siden. Du kan også ringe til os på telefonnummer 78 75 03 07 eller skrive en mail på gm@vikinggulvservice.dk, hvor vi så vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi ser frem til at høre fra dig, og hjælpe dig med fraflytning rengøring.