mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Spar lige nu op til 10% Rabat – Tilbuddet gælder frem til fuld ordrebog – kontakt Viking Gulvservice her.

Viking Gulvservice er din garanti for et flot og slidstærkt gulv.
Hos os går pris og kvalitet hånd i hånd.

Bestil tilbud her!

+45 78 75 03 07

Vi står for opsætning af filt

Med mange års erfaring kan Viking Gulvservice trygt og effektivt stå for din opsætning af filt i boligen eller på arbejdspladsen. Opsætning af filt kan være både besværligt og tidskrævende, men vi har erfaring og kompetencer til at udføre et godt håndværk uden buler og fejl. Filten skal være korrekt monteret for, at man kan opnå et smukt og perfekt slutresultat.

Ønsker du hjælp til opsætning af filt, så kontakt endelig Viking Gulvservice. Uanset om det er fordi du ønsker professionel hjælp eller vil spare tiden, så kommer vi forbi og klarer opgaven med et smil. Intet projekt er for stort eller for småt for os.

Opsætning af filt København

Vi står for opsætning af filt i København og omegn. Derfor er vi vant til både små lejligheder på Nørrebro, store villaer på Frederiksberg med højt til loftet eller kontorbygninger i Rødovre med mange kvadratmeter. Tøv endelig ikke med at kontakte os, så sørger vi for en professionel og ensartet opsætning af filt i København eller omegn.

 

Der er mange grunde til at få sat filt op på dine vægge og lofter. Selvom det virker som et stort projekt, så er det besværet værd. Med filt opnår du nemlig:

  • En væg der er beskyttet mod revner i malingen
  • En ensartet og glat overflade, der er nem at male
  • Det smukkeste slutresultat

Kontakt din håndværker allerede i dag

Det er klogt at få en erfaren håndværker til at varetage opsætningen. Derved undgår du de traditionelle fejl såsom buller og lufthuller i filten eller tydelige overgange mellem banerne samt skæve hjørner. Kontakt Viking Gulvservice allerede i dag på telefon 78750307 eller skriv en mail til gm@vikinggulvservice.dk. Vi giver et tilbud med det samme. Du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular, det er nemt og hurtigt. Vi glæder os til at høre fra dig.