mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Skal mine gulve afslibes eller afhøvles?

Få et uforpligtende tilbud

Afslibning giver dine gulve nyt liv

Hos Viking Gulvservice vægter vi kvalitet højt og vi er din garanti for et flot og slidstærkt gulv. Har du et gammelt og slidt trægulv eller ønsker du blot at friske dine gulve en tand op, så står vi klar til at give dine gulve et nyt liv.

Det kan for mange være en udfordring at tage stilling til om deres gulve skal afhøvles eller afslibes og om ens gulve har brug for lakering, ludbehandling eller oliebehandling. Hos Viking Gulvservice følger der naturligvis en grundig og udførlig rådgivning, så dit gulv får den korrekte behandling.

Hos Viking Gulvservice står vi klar til at give dig professionel rådgivning, så dit gulv får den korrekte behandling. Det er i vores interesse at du får præcis det resultat du går og drømmer om. Og netop derfor er vores rådgivning vigtig i forbindelse med om valget om dine trægulve har brug for afslibning eller afhøvling.

Afslibning – hvornår og hvorfor skal kunden vælge afslibning?

Den mest almindelige gulvbehandling er gulvafslibning. Gulvafslibning vælges blandt andet hvis der er hakker og/eller ridser i gulvet. Derudover, benytter man også gulvafslibning hvis dit nuværende gulv har store farveforskelle eller hvis dit trægulv har en beskidt og snavset overflade. Læs mere om afslibning.

Afhøvling – hvornår og hvorfor skal kunden vælge afhøvling?

Afhøvling er en gulvbehandling man typisk vælger hvis man eksempelvis har gamle fernisgulve. Hvis gulvets brædder er skæve eller hvis der er store ujævnheder i gulvet, så er en afhøvling nødvendigt at foretage.
Læs mere om afhøvling.

Se før og efter

Clear
Cache