Gulvafhøvler

mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Skal mine gulve afslibes eller afhøvles?

AFSLIBNING OG EFTERBEHANDLING FRA KUN 110 KR. PR. M2.

Få et uforpligtende tilbud

Afslibning giver dine gulve nyt liv

Hos Viking Gulvservice vægter vi kvalitet højt og vi er din garanti for et flot og slidstærkt gulv. Har du et gammelt og slidt trægulv eller ønsker du blot at friske dine gulve en tand op, så står vi klar til at give dine gulve et nyt liv. Vi tilbyder afslibning og afhøvling af dine gulve.

Det kan for mange være en udfordring at tage stilling til om deres gulve skal afhøvles eller afslibes og om ens gulve har brug for lakering, ludbehandling eller oliebehandling. Hos Viking Gulvservice følger der naturligvis en grundig og udførlig rådgivning, så dit gulv får den korrekte behandling.

Hos Viking Gulvservice står vi klar til at give dig professionel rådgivning, så dit gulv får den korrekte behandling. Det er i vores interesse at du får præcis det resultat du går og drømmer om. Og netop derfor er vores rådgivning vigtig i forbindelse med om valget om dine trægulve har brug for afslibning eller afhøvling.

Afslibning – hvornår og hvorfor skal kunden vælge afslibning?

Den mest almindelige gulvbehandling er gulvafslibning. Gulvafslibning vælges blandt andet hvis der er hakker og/eller ridser i gulvet. Derudover, benytter man også gulvafslibning hvis dit nuværende gulv har store farveforskelle eller hvis dit trægulv har en beskidt og snavset overflade. Læs mere om afslibning.

Afhøvling – hvornår og hvorfor skal kunden vælge afhøvling?

Afhøvling er en gulvbehandling man typisk vælger hvis man eksempelvis har gamle fernisgulve. Hvis gulvets brædder er skæve eller hvis der er store ujævnheder i gulvet, så er en afhøvling nødvendigt at foretage.
Læs mere om afhøvling.

Pris på afslibning og afhøvling

Prisen på afslibning og afhøvling af dit gulv afhænger af forskellige faktorer såsom gulvets nuværende stand, nuværende efterbehandling og antal kvadratmeter.

Husk at gulverservice er fradragsberettiget, hvilket betyder at du kan fratrække hele beløbet i din skattemappe.
Når du skal fratrække dit håndværkerfradrag er det vigtigt at du betaler elektronisk, det vil sige at du overfører fra din bankkonto til Viking Gulvservices bankkonto, ellers er det ikke muligt at gøre brug af håndværkerfradraget. Et håndværkerfradrag udgør 33% af den samlet regnings pris.

Kontakt os og få et tilbud på slibning af din træterrasse.

Se før og efter

Gulvafslibning i resten af København

 • Skal mine gulve afhøvles eller afslibes?

  I langt de fleste tilfælde vil en gulvafslibning være nok, da ridser og misfarvninger kan fjernes når gulvet får en afslibning. Gulve som er meget skæve og har store niveauforskelle bør afhøvles. Derudover, vil en afhøvling også være nødvendigt, hvis der eksempelvis sidder fernis, malingrester eller spartelmasse på gulvet overflade.

 • Hvad er forskellen på afhøvling og afslibning?

  Forskellen på en gulvafslibning og en gulvafhøvling er blandt andet, at en gulvafhøvling fjerner en del mere af træet end en gulvafslibning gør. Gulvafhøvling er dog kun nødvendigt i de færreste situationer, da man typisk kun benytter sig af afhøvling hvis der sidder fernis, malingrester eller spartelmasse på gulvets overflade.

 • Hvad koster en afhøvling af gulv?

  Prisen på en gulvafhøvling afhænger af nogle forskellige faktorer såsom: antal kvadratmeter, gulvets type, ujævnhederne i gulvet og gulvets nuværende stand.

 • Hvad koster en afslibning af gulv?

  Prisen for gulvafslibning afhænger typisk af følgende faktorer: gulvtypen, gulvets nuværende stand og antal kvadratmeter.