mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Gulvafslibning Herlev

Få et uforpligtende tilbud

Din lokale gulvmand i Herlev
Velkommen hos Viking Gulvservice der tilbyder gulvafslibning i Herlev og omegn. Med vores mange års erfaring indenfor gulvafslibning, gulvafhøvling og efterbehandling står vi klar til at hjælpe dig i dag. Bor du i Herlev er vi din lokale gulvmand!

Gulvafslibning i Herlev – Gulve i bedste kvalitet
Vores ydelser består af alt fra gulvafslibning og gulvafhøvling til efterbehandlinger som oliebehandling, ludbehandling og lakering af gulve. Viking Gulvservice har udført håndværk i den bedste klasse og i topkvalitet i 17 år og er vi klar til at hjælpe dig der bor i Herlev og København, med markeds bedste udførsel af afslibning af gulve.

Markedets bedste pris på gulvafslibning
Selv med vores topklasse udførsel og erfarne medarbejdere, står vi klar med fordelagtige tilbud på gulvafslibning. Viking Gulvservice tilbyder arbejde i høj kvalitet til lave priser når det kommer til afslibning af gulve, lakering af gulve og efterbehandling af gulve.
Vi er klar til at hjælpe dig der ønsker behandling af eller et tilbud på trægulve, linoleumsgulve, vinylgulve, korkgulve, parketgulve eller plankegulve.

Clear
Cache