mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Gulvafslibning Herlev

 

Viking Gulvservice er din garanti for et flot og slidstærkt gulv.
Hos os går pris og kvalitet hånd i hånd.

BESTIL TILBUD HER!

+45 78 75 03 07

Din lokale gulvmand i Herlev
Viking Gulvservice tilbyder gulvafslibning i Herlev og omegn. Med vores mange års erfaring indenfor gulvafslibning, gulvafhøvling og efterbehandling står vi klar til at hjælpe dig i dag. Bor du i Herlev er vi din lokale gulvmand!

Gulvafslibning i Herlev – Gulve i bedste kvalitet
Vores ydelser består af alt fra gulvafslibning og gulvafhøvling til en række efterbehandlinger. Vi tilbyder oliebehandling, ludbehandling og lakering af gulve.

Viking Gulvservice har udført håndværk i den bedste klasse og i topkvalitet i 17 år. Vi er klar til at hjælpe dig der bor i Herlev og København, med markeds bedste udførsel af afslibning af gulve.

Markedets bedste pris på gulvafslibning
Selv med vores topklasse udførelse og erfarne medarbejdere, står vi klar med fordelagtige tilbud på gulvafslibning. Viking Gulvservice tilbyder arbejde i høj kvalitet til lave priser når det kommer til afslibning af gulve, lakering af gulve og andre efterbehandlinger af gulve.
Vi er klar til at hjælpe dig der ønsker behandling af eller et tilbud på trægulve, linoleumsgulve, vinylgulve, korkgulve, parketgulve eller plankegulve.

Hvis du ønsker at høre hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os og få et tilbud på gulvafslibning i Herlev

Gulvafslibning Herlev

Husk at gulverservice er fradragsberettiget, hvilket betyder at du kan fratrække hele beløbet i din skattemappe.
Når du skal fratrække dit håndværkerfradrag er det vigtigt at du betaler elektronisk, det vil sige at du overfører fra din bankkonto til Viking Gulvservices bankkonto, ellers er det ikke muligt at gøre brug af håndværkerfradraget. Et håndværkerfradrag udgør 33% af den samlet regnings pris.

 

  • Hvilken efterbehandling skal jeg vælge til min trappe?

    Efterbehandling er altid en smagssag. Vi anbefaler dog at man benytter lak, da dette er en slidstærk efterbehandling som holder i lang tid. Hvis man ønsker en anden efterbehandling, er dette naturligvis også muligt. Kontakt os så vi kan tage en snak om hvilken efterbehandling der passer lige præcis til dig.

  • Sliber man hele trappen?

    Når man skal slibe trapper, så sliber man træoverfladen og selve forkanten.

  • Hvornår må jeg bruge min trappe efter afslibning og behandling?

    Dette kan variere alt efter hvilken efterbehandling trappen er behandlet med. Kontakt derfor altid gulvfirmaet og hør dem ad inden du betræder trappen.