mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Gulvlægning København

 

SOMMER TILBUD I HELE JULI –
AFSLIBNING + BEHANDLING FRA KUN 105 KR. PR. KVM.

Viking Gulvservice er din garanti for et flot og slidstærkt gulv.
Hos os går pris og kvalitet hånd i hånd.

BESTIL TILBUD HER!

+45 78 75 03 07

Skal du have nyt gulv, og ønsker du en professionel fagmand til at stå for opgaven, så er du kommet til det rette sted. Hos Viking Gulvservice har vi flere års erfaring med gulvlægning i København og Nordsjælland. Vi sørger for, at du får et flot gulv, og så tilbyder vi hele tre års garanti på udført arbejde.

Har du brug for kompetente fagfolk til at stå for din gulvlægning i København, er du velkommen til at kontakte os. Foruden gulvlægning tilbyder vi også kyndig rådgivning i blandt andet valg af gulv, men også i forhold til vedligeholdelse. Vi lytter til dine ønsker og behov, så vi kan rådgive og vejlede dig til at finde det gulv, som passer ind i dit hjem eller kontor. Vi tilbyder gulvlægning i København hos både private og erhverv.

Gulvlægning Nordsjælland hos private og erhverv

Hos Viking Gulvservice kan vi hjælpe dig med gulvlægning i Nordsjælland. Hvad enten du skal have et laminatgulv, vinylgulv eller et massivt trægulv, så står vi klar til at varetage opgaven for dig.

For os er skal kvaliteten altid være i top, og så betaler du først, når gulvlægningen er færdig. Har du brug for overfladebehandling i forbindelse med gulvlægning, klarer vi også gerne dette. Ligeledes tilbyder vi også gulvafslibning og gulvafhøvling, så vi kan hjælpe dig med at passe godt på dit gulv i mange år.

Hos Viking Gulvservice garanterer vi gulvlægning i Nordsjælland og København, som lever op til både funktionalitet og æstetik hos private og erhverv. Har du brug vores hjælp andre steder på Sjælland, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 78 75 03 07 eller på mail gm@vikinggulvservice.dk. Du er også velkommen til at indhente et uforpligtende og gratis tilbud på vores hjemmeside.