mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Gulvafslibning Hellerup

 

TILBUD – AFSLIBNING OG EFTERBEHANDLING FRA KUN 107 KR. PR. M2.

Viking Gulvservice er din garanti for et flot og slidstærkt gulv.
Hos os går pris og kvalitet hånd i hånd.

BESTIL TILBUD HER!

+45 78 75 03 07

Professionel udførelse af gulvafslibning i Hellerup
Hos Viking Gulvservice tilbyder vi mange typer af gulvydelser til dig der bor i Hellerup og omegn. Vi er eksperter på området og med vores 17 års erfaring tilbyder vi kvalitetsarbejde i højeste klasse. Vores fornemmeste opgave er at yde god service hvor dine ønsker og du som kunde er i fokus. Vores mange års erfaring inden for gulvafhøvling, gulvafslibling, ludbehandling, lakbehandling og oliebehandling betyder at vi kan levere solidt håndværk på alle områder. Præcision og et skarpt øje for detaljen er præcis det som vores serviceteam er uddannet i og sammen med dig glæder vi os til at kunne byde dig velkommen hos Viking Gulvservice, hvor vi vil hjælpe dig med store som små opgaver, hvad end det gælder nye eller renovering af eksisterende gulve.

Skræddersyet tilbud der matcher dit hjem og ønsker
Når du investere i flotte, nye og ensartede gulve står vi hos Viking Gulvservice klar til at rådgive dig og udføre arbejdet med god service når det kommer til kvalitet, holdbarhed, fleksibilitet og udførsel. Vi bestræber os på at opfylde alle dine ønsker inden for afslibning af gulve og andre efterbehandlinger for eksempel af dit trægulv, og derfor tilbyder vi et skræddersyet tilbud der matcher dit hjem og dine konkrete ønsker. Hvad end du er på udkig efter et gulvfirma du kan rådgive dig hos, lægge helt nye gulve eller udføre arbejde ved renovering eller overfladebehandling kan du altid kontakte os til et uforpligtende tilbud.
Hos Viking Gulvservice vil du være i trygge hænder hvor loyalitet, kvalitet og gensidig forståelse har drevet vores virksomhed og kundetilfredshed i mange år.
Kontakt os via vores kontaktformular eller ring på telefon +45 78 75 03 07 for at få et tilbud på gulvafslibning i Hellerup og resten af Nordsjælland.

 • Fordele ved sæbebehandlede gulve?

  Der er flere forskellige fordele ved at vælge sæbebehandling til dine gulve. En sæbebehandling formår at fremhævet træet naturlige look og er samtidige nemme at vaske og vedligeholde.

 • Ulemper ved sæbebehandlede gulve?

  Der findes naturligvis også nogle ulemper ved sæbebehandling. Sæbebehandlede gulve er mere modtagelige overfor skidt og snavs, da en sæbebehandling ikke lukker gulvet overflade på samme måde som en lakbehandling gør. 

 • Hvordan vedligeholder man sæbebehandlede gulve?

  For at undgå ridser i gulvets overflade anbefaler vi, at du benytter en blød børstemundstykke når du støvsuger gulvet. Derefter, kan du vælge at vaske gulvet med den rette sæbe. Husk altid at moppen skal vrides godt op inden du begynder at vaske det sæbebehandlet gulv.

 • Hvilken type sæbebehandling skal jeg vælge?

  Når man sæbebehandler gulve, kan man vælge imellem to typer: natur sæbe eller hvid sæbe. Forskellen på disse to ligger kun i farven.