mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Gulvfirma – Det professionelle valg

 

Viking Gulvservice er din garanti for et flot og slidstærkt gulv.
Hos os går pris og kvalitet hånd i hånd.

BESTIL TILBUD HER!

+45 78 75 03 07

Viking Gulvservice er dit professionelle gulvfirma i København og Nordsjælland. Vi tilbyder både lægning og vedligeholdelse af gulve hos både private og erhverv. Vi har flere års erfaring med gulvservice, og vi giver dig både råd og vejledning, når det kommer til, hvilke gulve der passer til dine behov, samt hvordan du bedst vedligeholder dem.

Som dit erfarne gulvfirma sætter vi fokus på kundetilfredshed og kvalitet. For os er det vigtigt, at du får den bedste service. Hos Viking Gulvservice er vi ligeledes et gulvfirma, som går op i at tilbyde løsninger, hvor funktionalitet, æstetik og kvalitetsmaterialer er grundstenene.

Hos Viking Gulvservice tilbyder vi tre års garanti på udført arbejde, og så betaler du først, når opgaven er fuldført. Vi er et gulvfirma, hvor der er fokus på kvalitet og kundetilfredshed. Vi giver dig arbejde i topklasse til fair og billige priser. Derudover er vi et gulvfirma, hvor vi går op i mødestabilitet, så vores kunder får en problemfri og god oplevelse med os.

Gulvfirma Nordsjælland

Uanset om du har brug for gulvbelægning, gulvafslibning, gulvafhøvling eller overfladebehandling af dine gulve, er vi dit professionelle gulvfirma i Nordsjælland. Uanset om du har brug for gulvservice, eller om du har brug for kyndig gulvvejledning, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi kører primært ud til private og erhverv mellem Ballerup, Lyngby og København, men vi er også fleksible, så har du brug for en professionel gulvmand andetsteds, er du stadig mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os allerede i dag, hvis du har brug for et professionelt Gulvfirma i Nordsjælland. Du kan ringe til os på +45 78 75 03 07 eller skrive en mail til os på gm@vikinggulvservice.dk. Du er også velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud via vores hjemmeside.