mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Viking Gulvservice er din garanti for en professionel gulvarbejde og malerarbejde!

Hos os går pris og kvalitet hånd i hånd.

+45 78 75 03 07

Bestil tilbud her!

Drømmer du om et laminatgulv? Laminatgulve er praktiske og nemme at lægge. Viking Gulvservice tilbyder lægning af laminatgulve.

Laminatgulve kan både lægges ovenpå det gamle gulv eller direkte på et undergulv. Det eneste krav er, at du har en plan overflade, så gulvet har den stabilitet, som det behøver.

Lægning af laminatgulve er let, og du kan både vælge at gøre det selv, eller du kan få professionelle til at hjælpe dig. Hos Viking Gulvservice tilbyder vi professionel lægning af laminatgulve. Vi har solid erfaring, og vi går meget op i kundetilfredshed og kvalitetssikring. Derfor tilbyder vi også tre års garanti på udført arbejde.

Vi tilbyder altid rådgivning af lægning af laminatgulve, samt vedligeholdelse.

Lægning af laminatgulv pris

Selvom lægning af laminatgulv er forholdsvist simpelt med dets kliksystem, så kan det alligevel være mere overkommeligt at få andre til at stå for opgaven end en selv.

Er du interesseret i af få fagfolk til at lægge dit nye laminatgulv, så er du altid velkommen til at kontakte os hos Viking Gulvservice. Vi giver dig et gratis og uforpligtende tilbud på lægning af laminatgulv pris. Vi giver altid vores kunder en fair pris, og så skal du først betale, når opgaven er fuldført.

Er du interesseret i et tilbud på lægning af laminatgulv pris, så ring til os på +45 78 75 03 07 eller skrive til os på mail gm@vikinggulvservice.dk.

Hvis du ønsker at høre hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os og få et tilbud. Klik her og indhent et tilbud.

Husk at gulverservice er fradragsberettiget, hvilket betyder at du kan fratrække hele beløbet i din skattemappe.
Når du skal fratrække dit håndværkerfradrag er det vigtigt at du betaler elektronisk, det vil sige at du overfører fra din bankkonto til Viking Gulvservices bankkonto, ellers er det ikke muligt at gøre brug af håndværkerfradraget. Et håndværkerfradrag udgør 33% af den samlet regnings pris.