mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Afslibning af træterrasse

AFSLIBNING OG EFTERBEHANDLING FRA KUN 110 KR. PR. M2.

Få et uforpligtende tilbud

+45 78 75 03 07

Afslibning af træterrasse

Vi sørger for at din træterrasse er klar til lange, solrige sommerdage

Trænger din træterrasse til en kærlig hånd? Viking Gulvservice sørger for at din gamle træterrasse kommer til at se ud som ny.
Hos Viking Gulvservice har vi mange års erfaring med udførelse af slibning og efterbehandling af træterrasser og vi ønsker derfor at hjælpe dig med at komme sommeren i møde med en lækker, ny slebet terrasse.
Kontakt os og få et tilbud på slibning af din træterrasse.

Viking Gulvservice giver din træterrasse en ny udstråling

En slibning af din træterrasse er med til at skabe en flot udstråling, samtidig med at terrassen bliver mere holdbar. En nyslebet og efterbehandlet træterrasse efterlader ikke kun en flot, men også beskyttende, overflade.
Med en slibning af træterrassen fjernes der alger og snavs og der bliver dermed genskabt et nyt og forfriskende udseende.

Vi giver dig et godt tilbud på afslibning af træterrasse

Hos Viking Gulvservice har vi mere end 17 års erfaring indenfor slibning og efterbehandling af blandt andet træterrasser. Præcision og et skarpt øje for detaljen er præcis det som vores serviceteam er uddannet i og vi kan derfor garanterer dig et flot og slidstærkt slutresultat.
Viking Gulvservice står klar til at hjælpe dig med slibning af din træterrasse, samt rådgivning om hvilken efterbehandling der ville være mest optimal for dig og din terrasse.

Pris på afslibning af træterrasse

Prisen på afslibning af træterrasse afhænger af forskellige faktorer såsom terrassens nuværende stand og antal kvadratmeter.

Husk at gulverservice er fradragsberettiget, hvilket betyder at du kan fratrække hele beløbet i din skattemappe.
Når du skal fratrække dit håndværkerfradrag er det vigtigt at du betaler elektronisk, det vil sige at du overfører fra din bankkonto til Viking Gulvservices bankkonto, ellers er det ikke muligt at gøre brug af håndværkerfradraget. Et håndværkerfradrag udgør 33% af den samlet regnings pris.

Kontakt os og få et tilbud på slibning af din træterrasse.

Ofte stillede spørgsmål

jjyy