mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Gulvafslibning Frederiksberg

 

TILBUD – AFSLIBNING OG EFTERBEHANDLING FRA KUN 107 KR. PR. M2.

Viking Gulvservice er din garanti for et flot og slidstærkt gulv.
Hos os går pris og kvalitet hånd i hånd.

BESTIL TILBUD HER!

+45 78 75 03 07

Gulvafslibning på Frederiksberg i høj kvalitet
Bor du på Frederiksberg kan du se frem til landets bedste afslibning af gulve, lakering af gulve og andre efterbehandlinger. Viking Gulvservice har over 17 års erfaring og er klar til at hjælpe dig med behandling af dine gulve i den bedste kvalitet.
Vores kompetente og erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe dig med alle typer af opgaver inden for udførelse af gulvafslibning, gulvafhøvling, gulvlakering, oliering og sæbebehandling.

Derfor skal du vælge Viking Gulvservice til gulvafslibning og efterbehandling af dine gulve på Frederiksberg
Som kunde hos Viking Gulvservice kan du forvente arbejde af høj kvalitet, service i bedste klasse og et stærkt team af medarbejdere med forståelse for detaljer og præcision.
Viking Gulvservice er dit erfarne gulvservice firma der tilbyder alle kunder på Frederiksberg og i Storkøbenhavn fordelagtige tilbud på afslibning af gulve.
På Frederiksberg udfører Viking Gulvservice hvert år hundredvis af opgaver, hvor slidte og ridsede trægulve forvandles til jævne og glatte flader. Smukke gulve er en vigtig del af rummets homogenitet, hvor selv det mest ødelagte gulv kan blive forvandlet og give dit hjem nyt liv når Viking Gulvservice har hjulpet dig med gulvafslibning på Frederiksberg.

Vi står klar til at hjælpe dig hvor vi sammen udarbejder en plan og et personligt tilbud, så vi er sikker på at dine ønsker går i opfyldelse.
Hos os er kvalitet og kundetilfredshed i fokus, og netop derfor tilbyder vi et gratis og uforpligtende tilbud, hvor vi hos Viking Gulvservice vil forklare hvordan vi kan imødekomme dine ønsker.

Rengøring og vedligeholdelse efter gulvafslibning
Mange oplever, at det er svært at holde et slidt trægulv rent, da skidt og snavs sætter sig fast i træet og ikke lige er til at fjerne. Efter gulvafhøvling eller gulvafslibning samt efterbehandling er gulvet igen modstandsdygtigt over for smuds. Viking Gulvservice giver gerne råd og vejledning til, hvordan du bedst muligt rengør og passer på dit gulv alt efter hvilken type efterbehandling, du vælger at afslutte gulvafslibningen med.

Kontakt din gulvsliber for tilbud på gulvafslibning på Frederiksberg
Det er ikke besværet værd selv at kaste sig ud i gulvafslibning. På Frederiksberg og i resten af København kommer vi ofte ud til kunder, som selv har været i gang med gulvafhøvling og gulvafslibning, men har givet op undervejs.
Overlad trygt det støvende og støjende arbejde til din gulvsliber på Frederiksberg. Som fagmand klarer vi opgaven til perfektion, mens du kan glæde dig til at tage dine nye gulve i brug.
Kontakt os via vores kontaktformular eller ring på telefon +45 78 75 03 07 for at få et tilbud på gulvafslibning på Frederiksberg.

 • Fordele olierede gulve?

  Der er flere forskellige fordele ved at vælge oliebehandling til dine gulve. En fordel ved et olieret gulv, er at hvis gulvet bliver slidt så kan man nemt og hurtigt påføre plejeolie de steder hvor det er nødvendigt. En anden fordel ved et olieret gulv, er at hvis man vedligeholder gulvet ordentligt så vil gulvet besvare det flotte look i lang tid.

 • Ulemper olierede gulve?

  Der findes naturligvis også nogle ulemper ved olie. En ulempe med oliebehandling er at overfladen på et olieret gulv har ikke helt den samme ”lukket overflade” som et lakeret gulv. Dette betyder dermed at snavs nemmere kan sætte sig i overfladen af et olieret gulv. Derudover er et olieret gulv mere sårbart overfor slid. Det kan derfor være en ulempe at benytte denne behandling i et køkken og en entré, da disse rum oftest er mest udsat overfor slid.

 • Hvordan vedligeholder man olierede gulve?

  For at vedligeholde et olieret gulv bedst muligt anbefaler vi, at man fejer gulvet med en blød kost eller benytter en støvsuger som har en blød børstemundstykke – dette vil gøre at man undgår ridser i gulvets overflade. Det anbefales også at man vasker gulvet med en oliesæbe, som passer til gulvet behandling. Hvis gulvet f.eks. er behandlet med natur sæbe, så anbefales det at man benytter olie sæbe til naturolieret gulve.

 • Hvilken type oliebehandling skal jeg vælge?

  Når du skal vælge imellem natur olie eller hvidpigmenteret olie, er det vigtigt at du overvejer hvilket look du ønsker at gå efter. Man kan vælge imellem natur olie eller hvidpigmenteret olie. Forskellen på de to varianter ligger kun i farven.