mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

FORÅRS TILBUD – SPAR OP TIL 10% RABAT – KONTAKT VIKING GULVSERVICE HER.

Viking Gulvservice er din garanti for et flot og slidstærkt gulv.
Hos os går pris og kvalitet hånd i hånd.

+45 78 75 03 07

Bestil tilbud her!

Professionel maler i Ballerup

Vi er din lokal maler i Ballerup. Står du derfor med et malerprojekt og mangler du en professionel maler?
Så står vores erfarne malermestre klar til at rykke ud til dig. Kontakt os gerne et par dage i forvejen, hvis du ønsker at få en maler ud til dig i Ballerup, men vi klarer naturligvis også haste opgaver.
Du er mere end velkommen at kontakte os, hvor vi kan tale nærmere om dine ønsker og behov.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

At få udført malerarbejde af en professionel maler kan være en god idé af flere grunde. Er du eksempelvis i gang med en flytning, hvor enten udlejer eller køber ønsker, at lejligheden skal males ved fraflytning. Så vælg os, så du kan være sikker på, at din bolig er indflytningsklar. Vi tilbyder også flytterengøring i hele Ballerup.

Dit lokale malerfirma i Ballerup

Viking Gulvservice vil være dit foretrukne malerfirma i Ballerup. Vi udfører ikke kun gulvservice – vi har også en masse erfarne malermestre som kan hjælpe dig med dit næste malerprojekt. Vi er et professionelt malerfirma som kører ud i hele Ballerup og resten af Storkøbenhavn. Vi kan udføre alle maleropgaver hurtigt og effektivt. 

Vi tilbyder også:

Vi er nemlig ikke kun eksperter i gulvservice, men også i et hav af andre services indenfor alt hvad der skulle være behov for mellem hjemmets fire vægge. Du kan klikke på vores services ovenfor og læse mere om dem.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud fra et malerfirma i Ballerup.
Du kan udfylde kontaktformularen her på siden eller ringe til os på 78 75 03 07 samt skrive en mail på gm@vikinggulvservice.dk. Vores maler i Ballerup glæder sig til at rykke ud til dig.