mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Gulvafslibning København

 

TILBUD – AFSLIBNING OG EFTERBEHANDLING FRA KUN 107 KR. PR. M2.

Viking Gulvservice er din garanti for et flot og slidstærkt gulv.
Hos os går pris og kvalitet hånd i hånd.

BESTIL TILBUD HER!

+45 78 75 03 07

Din lokale gulvmand i København
Mangler du et kompetent, loyalt og erfarent firma til afslibning af dine gulve i København eller omegn? Så er vi hos Viking Gulvservice klar til at hjælpe dig. Vi er din lokale gulvmand om end du bor på Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Indre by eller i Nordhavn.
Vi tilbyder gulvafslibning og efterbehandlinger i København, og med vores mange års erfaring kan vi give de mest slidte gulve nyt liv, så de får et ensartet udtryk og en flot, glat overflade. Uanset opgavens størrelse står vi klar til at hjælpe dig i København med et personligt tilbud.

Giv dine gamle trægulve nyt liv
Trænger dine gulve til nyt liv er Viking Gulvservice klar til hjælpe dig med afslibning af gulve, afhøvling af gulve, lakering af gulve og andre efterbehandlinger af dine gulve i København og omegn. Som boligejer er det ofte yderst fordelagtigt at investere i sine gulve, uanset om det vil være at lægge et helt nyt gulv eller vedligeholdelse eller forbedring af eksisterende trægulve. Vi er din lokale gulvmand og vores kompetente team vil hjælpe dig med at forbedre helhedsindtrykket af din bolig, ved at imødekomme dine ønsker, vejlede dig om forskellige typer af gulvafslibning og ved at lægge en plan for at opnå præcis det resultat som du går og drømmer om.
Så ønsker du at give dine gamle trægulve et nyt liv, så er vi din gulvsliber i København.
Hos os er kvalitet og kundetilfredshed i fokus, og netop derfor tilbyder vi et gratis og uforpligtende tilbud, hvor vi hos Viking Gulvservice vil forklare hvordan vi kan imødekomme dine ønsker.

Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i København
Hos Viking Gulvservice kan gulvafslibning i højeste kvalitet og gode fordelagtige priser sagtens gå hånd i hånd. Du er som kunde i fokus hos os og det er vigtigt for os at kunne præsentere dig et godt tilbud på gulvafslibning og alle vores andre ydelser i København, ubetinget af opgavernes størrelse og omfang.
Kontakt os via vores kontaktformular eller ring på telefon +45 78 75 03 07 for at få et tilbud på gulvafslibning i København og omegn.

 • Hvor lang tid tager en gulvafslibning?

  Dette er svært at vurdere på forhånd, da det afhænger af forskellige faktorer såsom: antal kvadratmeter, gulvets nuværende stand, antal rum og efterbehandlingen som skal påføres efter afslibningen.

 • Hvad koster en gulvafslibning

  Prisen på en gulvafslibning afhænger af en række forhold såsom: gulvets nuværende stand, antal kvadratmeter, antal rum og den ønskede efterbehandling.
  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på afslibning og efterbehandling af dit gulv.

 • Skal mit gulv afslibes eller udskiftes?

  En gulvafslibning kan give dit gulv et helt nyt liv. I de fleste tilfælde vil en gulvafslibning og en efterbehandling kunne redde dit gulv. I andre tilfælde, vil det dog være nødvendigt at udskifte gulvet helt. Kontakt os så vi kan rådgive dig. Vi tilbyder både afslibning og udskiftning af gulve.