mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Oliebehandling

AFSLIBNING OG EFTERBEHANDLING FRA KUN 110 KR. PR. M2.

Få et uforpligtende tilbud

Oliering af gulv i København og omegn

Der findes mange typer gulvefterbehandlinger, men især oliering af gulv er populær hos de fleste. Gulvolie giver især mørke træsorter glød og dybde samtidig med, at gulvet får en stærk, smidig og pæn overflade, der er nem at vedligeholde, og som hindrer indtrængning af vand og snavs.

Gode resultater med oliering af gulv
Inden olieringen skal gulvet slibes for at sikre det bedste resultat. Vores kompetente medarbejdere har udført mange forskellige typer opgaver for både privatpersoner og erhverv og har derfor stor ekspertise inden for såvel slibning og afhøvling som behandling.
Vi kan give dig professionel rådgivning, så dit gulv får den helt rigtige behandling, der passer til dit hjem.

Flere typer behandlinger med olie
Der findes forskellige typer af oliebehandlinger – heriblandt hvid olie, naturolie og Faxe Prestige olie.
Det er ofte smag og behag, der afgør valget af oliebehandling. Er man eksempelvis til det skandinaviske look, bør man overveje en hvid oliebehandling. Denne olietype giver trægulvet et lyst look, som giver en illusion om at rummet er større, da det lyse trægulv lysner rummet op.
Ønsker man derimod et mere råt og slidstærkt gulv, hvor træet naturlige farve og struktur besvares, bør man vælge en behandling med naturolie.

Hvid olie: Ønsker du lyse træsorter, så er en hvidpigmenteret oliebehandlig løsningen for dig. Det lyse trægulv giver liv og frisker op i et hvert hjem med lyse vægge og lofter. Strukturen i træet vil blive fremhævet og giver en følelse at have et trægulv, men med et hvidt udseende. Den hvidpigmenteret oliebehandling har alle oliens egenskaber som giver en ”naturlig” overflade.

Naturolie: Naturolie er transparent og derfor også helt gennemsigtig. Hvis der forekommer små ridser i gulvet, kan de ”vaskes” væk, da oliebehandlede gulve har en meget hård og slidstærk overflade. Ved påføring af naturolie, vil gulvet have en meget lang levetid. Derudover, går naturolie ind og fremhæver, samt bevarer træets struktur.

Gulvafslibning og gulvservice på Amager

 

Flere løsninger – oliebehandling af gulve
Hos Viking Gulvservice går vi ikke bare op i at levere et holdbart resultat. Det skal også være pænt at se på. Derfor, sørger vi for at tilse alt en ekstra gang, inden opgaven afsluttes.
​Mangler du vejledning, står vi altid gerne til rådighed med ideer. Vi er vant til at tænke kreativt og har som regel flere forslag, til hvordan vi bedst løser din opgave.
Kontakt os via vores kontaktformular eller på +45 78 75 03 07, hvis du har spørgsmål til oliering af gulv, eller ønsker et gratis og uforpligtende tilbud.

Ofte stillede spørgsmål

[/div]

 • Hvornår er en oliering af gulve en god ide?

  Hvis gulvet trænger til vedligeholdelse, er en afslibning med en efterfølgende oliebehandling en effektiv måde at få give gulvet nyt liv. Gulvet bliver jævnt og ensartet, der både forbedrer komforten og gulvets æstetiske kvaliteter.

 • Hvad er formålet med oliering af gulv?

  En gulvbehandling med oliering giver gulvet en stærk, smidig og pæn overflade, som er nem at rengøre og som forhindre vand og snavs i at trænge ned i træet. Gulvets karakter og struktur træder også tydeligere frem med en oliebehandling, og du kan vælge mellem natur olie og hvidpigmenteret olie alt efter træsorten.

 • Hvad koster oliering af gulv?

  Prisen på oliering af gulv kommer an på antallet af kvadratmeter. Hos Viking Gulvservice starter prisen på 100 kr. pr. kvadratmeter.
  Du kan ringe til os på +45 78 75 03 07 og få et uforpligtende tilbud på dit gulvprojekt.

 • Hvilke gulve kan olieres?

  En oliebehandling kan anvendes på alle typer massive trægulve, men gulvbehandlingen giver særligt mørke træsorter glød og dybde. Hvis du gerne vil have lyse gulve, kan en hvidpigmenteret oliebehandling være en god løsning.