mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Viking Gulvservice er din garanti for en professionel gulvarbejde og malerarbejde!

Hos os går pris og kvalitet hånd i hånd.

+45 78 75 03 07

Bestil tilbud her!

Lad os stå for maling af loft

Det er de færreste, der elsker maling af loft. Det er besværligt, hårdt og giver ofte ondt i ryggen, hvis det ikke gøres korrekt. Så lad Viking Gulvservice stå for din maling af loft. Vores professionelle og veluddannede malermestre vil sørge for et perfekt resultat og du undgår at ligge oppe under loftet.

Vi ved at behov og ønsker varierer, så vi gør vores yderste for at imødekomme dine tanker for malerarbejdet. Med god kommunikation og god service kan vi levere et tilfredsstillende resultat. Kontakt os for at høre mere om vores services og modtag et tilbud på dit projekt.

Maling af træloft pris

Prisen for maling af træloft varierer alt efter omfanget af din opgave. Vi kan dog love altid at levere billige priser på vores services. Med mange års erfaring kan vi udføre maling af lofter hurtigt og sikkert, hvilket giver dig et smukt resultat til god pris. Send os din opgave, så sender vi et tilbud.

Der er mange grunde til at benytte os til din maling af loft. Loftmaling er både fysisk hårdt og kræver præcision. Derudover afslører lysindfald nemt fejl på loftsmalingen såsom:

  • Rulle- og penselspor
  • Klatter
  • Helligdage
  • Uskarpe kanter
  • Gipsplader og andre ujævne lofter

Vores professionelle malere sørger for, at dit loft opnår et perfekt resultat og er færdigt til tiden. Skal væggene også males, så ordner vi med glæde dette samtidig.

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os, hvis du ønsker hjælp til loftmaling. Vi har mange års ekspertise og erfaring, så vi sørger for et både flot og holdbart resultat. Kontakt os via kontaktformularen, giv os et kald på 78 75 03 07 eller skriv en mail på gm@vikinggulvservice.dk, så vender vi tilbage med et godt tilbud. Har du specifikke krav eller ønsker, så oplys dem endelig. Vi kan løse de fleste opgaver og er meget imødekommende. Vi glæder os til at høre fra dig.