mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

FORÅRS TILBUD – SPAR OP TIL 10% RABAT – KONTAKT VIKING GULVSERVICE HER.

Viking Gulvservice er din garanti for et flot og slidstærkt gulv.
Hos os går pris og kvalitet hånd i hånd.

+45 78 75 03 07

Bestil tilbud her!

Flytterengøring i København

Står du overfor en flytning, så står Viking Gulvservice klar til at udføre professionel flytterengøring i hele København. Vores medarbejdere har mange års erfaring indenfor flytterengøring, og gøre altid en stor dyd i at udføre et pletfrit resultat hver gang! En flytning kan være hård, da man kan have mange ting man skal have nået både inden og imellem flytningen. Derfor kører vi i hele København og udfører flytterengøring. 

Hvad er inkluderet i vores flytterengøring i København?

  • Rengøring af køkken
  • Rengøring af badeværelse
  • Rengøring af stuer og gang
  • Rengøring af værelser

Vi støver hylder og skabe af, rengøre og polere spejle, støvsuger og moppe gulvene og meget mere. Du kan i hvert fald forvente et pletfrit resultat, når vi har været forbi og udføre en flytterengøring hos dig i København.

Flytterengøring i København
Vi tilbyder professionel flytterengøring i København

Flytterengøring i København pris

Viking Gulvservice tilbyder flytterengøring i København til attraktive priser. Vi ved at alle har forskellige behov, så derfor har vi ikke blot en standard pris. Vi skræddersyer en unik pris til alle vores kunder, så de får den bedste pris. Du er derfor velkommen til at kontakte os, hvor vi så kan tale om dine ønsker og behov, så du får den bedst mulige pris. 

Det kan i mange tilfælde godt betale sig at få rengjort sin lejlighed ved fraflytning – dette kan være, at du bor i en lejelejlighed, hvor din udlejer kræver at lejligheden skal rengøres ved fraflytning eller, at du har solgt din lejlighed og aftalt med køber, at lejligheden er gjort ren inden du flytter fra den.


Kontakt os for et gratis tilbud i dag og modtag et uforpligtende tilbud på en pris til flytterengøring i København. Udfyld kontaktformularen her på siden ellers er du også velkommen til at ringe til os på 78 75 03 07 eller skrive en mail på gm@vikinggulvservice.dk.
Vi ser frem til at høre fra dig.