mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Lakering af gulv i København og omegn

Hvad indebærer en gulvlakering?
Når du får foretaget en gulvlakering, forgår det typisk på et nyslebet gulv, som skal beskyttes mod fremtidig slid. Fordelen ved at få foretaget en lakering er, at lakering af gulv gør overfladen godt beskyttet, samt lettere at rengøre i fremtiden.
Modsat eksempelvis oliebehandling og ludbehandling, så er formålet ikke at mætte gulvet, men blot at dække det med et ekstra lag.
Det er vigtigt, at dit gulv er helt frit for genstande – møbler, hårde hvidevarer og lignende, når der skal udføres en slibning med efterfølgende gulvlakering, og efter lakeringen må gulvet ikke benyttes, mens lakken tørrer.

Dine ønsker til lakering af gulv
Lakbehandling kan i de fleste tilfælde betale sig, da det giver gulvet en slidstærk overflade, som er let at rengøre. Viking Gulvservice tilbyder to typer af lakbehandling – naturlak og hvid lak.

Naturlak: En naturlak giver gulvet en glat overflade og denne behandlingstype bevarer træets naturlige look og træstruktur. Naturlak gør gulvet nemt at vedligeholde og nemt at rengøre, da gulvet kan vaskes med vand og sæbe, som indeholder en lav pH-værdi.

Hvid lak: En hvid lakbehandling giver gulvet et flot, lyst og hvidt udtryk, hvor træets naturlige struktur stadig er synligt. Når gulvet bliver efterbehandlet med hvid lak, vil det ligeledes være nemt at vedligeholde og rengøre, da det vaskes med vand og sæbe.

Vi lakerer efter dine ønsker og behov, hvad enten det drejer sig om en dagligstue, et soveværelse, et stort kontor eller en hal.
Forskellige gulve har forskellige behov, og derfor er det vigtigt, at gulvet får den helt rigtige lak.

Inden lakeringen påbegyndes tager vi en grundig snak med dig om hvilket resultat, du ønsker. På den måde kan du være sikker på, at vores arbejde lever fuldt op til dine forventninger. Kontakt os og hør mere om hvilken behandlingstype dine gulve har brug for.

Gulvlakering fra Ballerup til København
Ønsker du rådgivning, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder alle vores kunder et gratis og uforpligtende tilbud på lakering af trægulve.
For at kunne beregne et tilbud til dig har vi brug for at se dine gulve.
Kontakt os på tlf. +45 78 75 03 07 og aftalt et fysisk møde eller fremsend billeder af dine gulve via vores kontaktformular.
Vi kører i hele Storkøbenhavnsområdet.

Ofte stillede spørgsmål

Clear
Cache