mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Gulvafslibning Rødovre

Få et uforpligtende tilbud

Gulvafslibning i København, Hvidovre og Rødovre
Skal gulvene have en omgang, så de fremstår flotte og som nye? Viking Gulvservice udfører gulvafslibning i Hvidovre, Rødovre og øvrige København. Vi lover professionel udførelse til en god pris – med vægt på service og kvalitet.

Ønsker du efterbehandling af de nyslebne gulve, så de fremstår smukke, slidstærke og lette at gøre rent, kan vi også klare det. Vi udfører efterbehandling med lud, sæbe, olie eller lak, lige efter dit ønske.

Før og efter slibning af gulve
Alle trægulve har godt af at blive slebet og behandlet med nogle års mellemrum. For lakerede gulve gælder det, at lakken bliver slidt, ridset og skaller af med tiden. Her gør en gulvafslibning underværker, når den gamle lak slibes af og erstattes af et lag ny og blank fernis. Ulakerede gulve, som f.eks. er sæbe- eller oliebehandlede, slipper heller ikke for at blive mærket af tidens tand. Skrammer og pletter får overfladen til at se ujævn og nusset ud, men med slibning og efterfølgende behandling bliver de flotte igen.

Viking Gulvservice har årelang erfaring med gulvafslibning og efterbehandling i blandt andet København, Rødovre og Hvidovre, og får selv de mest grimme og slidte gulve til at fremstå som nye igen.

Gør-det-selv eller professionel gulvafslibning i Rødovre?
Det kan være fristende at slibe sine gulve selv i håbet om at spare penge. Vi anbefaler dog absolut, at man overlader opgaven til professionelle gulvfolk som Viking Gulvservice. Vi har erfaringen og udstyret til hurtig og effektiv gulvafslibning overalt i København. Det kan ikke betale sig at gå i gang med arbejdet selv, da du uundgåeligt vil komme til at bruge uhensigtsmæssigt lang tid og mange kræfter på den støjende og støvende proces.

Få et godt tilbud på gulvafslibning i København

Kontakt os via vores kontaktformular eller ring på telefon +45 78 75 03 07 for at få et tilbud på gulvafslibning i Rødovre og resten af Storkøbenhavn.

Clear
Cache