mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Gulvafslibning Frederikssund

Få et uforpligtende tilbud

Gulve er til for at blive trådt på, men derfor skal de alligevel behandles med respekt og vedligeholdes jævnligt.
Det daglige slid på boligens trægulve kan resultere i ridser, hakker og pletter, og kun de færreste kaster sig selv ud i gulvafslibning. I Frederikssund, Hillerød og omegn kører Viking Gulvservice ud og gør vores kunders gulve så flotte som nye igen.
Vi har både udstyret og erfaringen til at slibe selv de mest slidte gulve, så de kommer til at fremstå jævne og flotte igen. Ønsker du efterbehandling af de nyslebne gulve, klarer vi også det.

Efterbehandling i forbindelse med gulvafslibning i Frederikssund
De mest almindelige typer af efterbehandling er sæbe, olie og lak. Hver type efterbehandling har sine fordele og ulemper, når det kommer til modstandsdygtighed over for snavs samt til rengøringsvenlighed.
Sæbe og olie giver gulvene en mat og naturlig overflade, som lader overfladiske ridser og stød rejse sig naturligt igen ved påføring af vand. Lak er den sikre løsning, som skaber en blank overflade, der er let at rengøre.
Viking Gulvservice giver gerne råd og vejledning i forbindelse med efterbehandling ved gulvafslibning eller gulvafhøvling i Frederikssund, Hillerød og omegn.

Få et tilbud af din gulvsliber i Frederikssund og resten af Nordsjælland
Hvis du bare sørger for at rydde gulvet, skal vi nok slibe det. Spar dig selv for det støjende og stærkt støvende arbejde med gulvafslibning og få Viking Gulvservice til at udføre opgaven. Vi klarer gulvafhøvling og gulvslibning i Frederikssund på ingen tid – kontakt os for at bestille et tilbud på renovering af dit gulv, stort som småt.
Kontakt os via vores kontaktformular eller ring på telefon +45 78 75 03 07 for at få et tilbud på gulvafslibning i Frederikssund og resten af Nordsjælland.

Clear
Cache