mere end 17 års erfaring

3 års garanti for udført arbejde

Fokus på kvalitet og god rådgivning

du betaler først når opgaven er klaret

Gulvafhøvling i København af professionelle

Hos Viking Gulvservice foretager vi gulvafhøvling i København. En gulvafhøvling er ofte nødvendig, når et trægulv er meget skævt, er blevet behandlet med fernis i mange år eller er fuldmalet. Forskellen mellem en gulvafhøvling og en afslibning er, at en afhøvling er en grovere afslibning af et gulv end en gulvafslibning. En gulvafhøvling foretages derfor, når der er tale om skævheder i gulvet, eller når der skal fjernes gamle gulvbehandlinger, som en gulvslibning ikke kan klare.

Hvornår trænger mit gulv til afhøvling og efterbehandling?
”Hvornår har mit gulv brug for afhøvling?” – læs med her og find svaret.
Gulvafhøvling er ofte nødvendigt at få foretaget hvis dit trægulv har dybe ridser eller mange ujævnheder.
Hvis dit trægulv tidligere er blevet behandlet med fernis, vil der også være behov for at få foretaget en gulvafhøvling. Gulvafhøvling foretages kun, hvis en gulvafslibning ikke er klare jobbet.

Ved en afhøvling af dit trægulv bliver der fjernet mellem 2-4 millimeter af gulvet og på denne måde friskes gulvet op. Efter en gulvafhøvling foretages en gulvafslibning for at sikre en flot og behagelig overflade.
Herefter, skal gulvet have lige præcis den efterbehandling der passer dit hjem og dets indretning. En efterbehandling kan enten være lakering, oliebehandling, ludbehandling eller sæbebehandling.

Gulvafhøvling kræver en større erfaring og ekspertise end en almindelig afslibning. For at opnå et flot og jævnt resultat, er det derfor nødvendigt at lade professionelle ordne opgaven.
Vores mange års erfaring har gjort os knivskarpe til at kunne vurdere hvilken behandling lige netop dit gulv har brug for – hvad end om dit gulv har behov for afslibning eller afhøvling.
Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe et nyt liv i din bolig. Viking Gulvservice garanterer dig et flot og slidstærkt gulv.

Hvad koster afhøvling af gulve?
Alle gulve er forskellige og prisen kan derfor variere fra gulv til gulv. Når beregner en pris på gulvafhøvling, afhænger prisen typisk af følgende:

  • Størrelsen på dit gulv
  • Gulvets type
  • Ujævnheder i gulvet
  • Tilstanden på gulvbrædderne

Gulvafhøvling behøver ikke at være en dyr fornøjelse, hos Viking Gulvservice tilbyder vi derfor billig afhøvling. Kontakt os og lad os give dine gulve et nyt liv.

Mangler du gulvafhøvling i København eller Lyngby?
Med mange års erfaring indenfor gulvservice til både private kunder, virksomheder og offentlige instanser kan du være sikker på et flot og lækkert resultat, når Viking Gulvservice ordner dine gulve.
Vi er yderst fleksible og dækker en stor del af det Storkøbenhavnske område. Med base i Ballerup kører vi gerne fra yderområder, som Lyngby, og ind til København.
Mangler du en gulvmand til at foretage en gulvafhøvling nær København, så ring til os på tlf. +45 78 75 03 07 eller kontakt os via vores kontaktformular.

 

Clear
Cache